Moja RNS-E navigacija više ne čita CD

Moja RNS-E navigacija više ne čita CD

MOJA RNS-E NAVIGACIJA VIŠE NE ČITA CD

Vožnja u vašem vozilu nudi veliko uzbuđenje i omogućava vam da izađete na put sa potpunim mirom. Ali ono što je danas još interesantnije je da možete da uživate u visokokvalitetnom infotainmentu unutar svoje zveri na četiri točka. RNS navigacije nam, na primer, nude dobre i lojalne usluge u tom smislu. Međutim, može se desiti da ne reaguju kako treba. A često se primećuje da čitanje CD-ova više nije moguće na ovim uređajima. Šta onda treba učiniti? Ovaj članak se bavi pitanjem!

 

Napomena o RNS navigaciji

RNS-E je navigacija za Audi koji vam nudi više funkcija. Uređaj vam pruža info-zabavu u automobilu. Predstavlja vam informacije koje su vam potrebne za vožnju dok vam pomaže da izvršite određene povezane zadatke bez razbijanja teške artiljerije. Jednostavan za rukovanje, RNS-E je verovatno vaš najbolji saputnik na putu. Jednom rečju, to je ugrađeni sistem vašeg Audija.

 

Koje opcije nudi RNS navigacija

Kao što vidite, RNS-E navigacija olakšava preuzimanje kontrole nad vašim automobilom. Da biste to uradili, uključuje više funkcija. Između ostalog, radi se o:

- Pristup GPS DVD-u;

- Mogućnost reprodukcije MP3 numera preko dva SD porta;

- MP3 reprodukcija preko DVD plejera;

- Kompatibilnost sa punjačem (kao što je i sa koncertom2 na primer);

- TV kompatibilnost (TV tjuner u ovom slučaju);

- Pristup telefonskom imeniku sa opcijom "Tel" na tasteru (mogućnost stavljanja telefona na slobodnu ruku);

- Mogućnost ugradnje zadnje kamere u prtljažnik za prikaz videa direktno na ekranu navigacije;

- Instalacija Car-PC-a;

- I mnoge druge opcije.

 

Problem čitanja CD-a na RNS-E navigaciji : kako se nositi sa tim?

Pre svega, morate pokušati da identifikujete izvor problema. Nekoliko situacija može izazvati ovo. Zaista možemo razlikovati:

 

Pogrešno rukovanje

Na nekim Audi modelima, opcija za reprodukciju MP3 CD-a na DVD-u može biti zamenjena opcijom navigacije. Stoga, kada koristite jedan, nažalost nećete moći da pristupite drugom. Proverite da li Navigacija nije aktivirana i pokušajte ponovo.

 

Neispravan hardver

Nije tajna. Uređaj koji ima nedostatke ne može dobro da radi. Osim što u ovom slučaju nije lako otkriti problem. Ono što se preporučuje je da kontaktirate specijaliste da biste to sigurno saznali.

 

Nečitljivi CD-ovi

Nakon što ste sigurni da je sve na svojoj navigaciji u automobilu, proverite i CD-ove ili DVD-ove. Možete pokušati da ih reprodukujete na drugom igraču, na primer. Tada ćete zaista znati šta treba da uradite. U svakom slučaju, obavezno iznesite svoju zabrinutost Audijevom korisničkom servisu.

Najefikasniji način je zamena originalnog kompleta Android navigacije za Audi tipa RNS-E.