Modernizacija mog Opel Insigna iz 2008

Modernizacija mog Opel Insigna iz 2008

MODERNIZACIJA MOG OPEL INSIGNA IZ 2008

Umesto kupovine novog automobila, neki ljudi „modernizuju“ svoj opremajući  ga sa nekoliko tehnologija, poput GPS 10.0 navigacije sa ekranom osetljivim na dodir . Šta ako ste isto uradili sa svojim Opel Insignom iz 2008.? Čitajte dalje da biste saznali o sjajnim karakteristikama ovog malog čuda.

 

1. Mirror Link tehnologija

Jedan od najvažnijih tehnoloških patenta na automobilskoj navigaciji 10.0 je tehnologija Mirror Link. Ovo je sistem koji vam omogućava da direktno prikažete sadržaj pametnog telefona vozača na interfejsu navigacije! Zanimljivo zar ne! Kada se mobilni telefon poveže, aplikacije na automobilskoj navigaciji 10.0 se u potpunosti izvršavaju.

To znači da korisnik može besplatno pristupiti softveru kao što su vremenske prognoze i muzički plejer da besplatno sluša muziku uskladištenu na pametnom telefonu u pozadini. Posebnost Mirror Link tehnologije je ta što joj se može pristupiti van mreže.

To znači da područja koja nisu pokrivena mobilnom mrežom nisu prepreka za njen rad. Još jedna prednost sistema je to što njegove besplatne usluge prihvataju ažuriranja putem internet veze pametnog telefona.

Konačna funkcija, Mirror Link, omogućiće vašem Opelu Insigni 2008 da komunicira sa vašim povezanim mobilnim telefonom. Vozilo tada može da prenosi informacije kao što su potrošnja goriva ili prosečna brzina.

 

2. GPS navigaciona karta

U prošlosti su vozači automobila koristili papirne karte za lociranje odredišta. To je zahtevalo vreme i poznavanje legendi i linija na karti.

Ali sa Android 10.0 navigacijom za automobile ne morate da se trudite da čitate mapu. Ovo malo čudo tehnologije ima GPS navigacionu mapu Evrope! Ovo omogućava vozaču, ako je potrebno, da putuje širom Evrope bez rizika da se izgubi.

Sve što treba da uradite je da preuzmete GPS aplikaciju preko Play prodavnice. Između Waze -a, Google Map -a, Sygic -a itd. Pronađite onu koja vam odgovara. Osim toga, treba napomenuti da glasovna najava GPS -a ne ometa aktivnosti koje obavljate na ekranu.

Konačno, šlag na torti je to što internetska veza nije prepreka za korištenje GPS navigacione karte Evrope. Međutim, potrebno je redovno ažuriranje kako bi se podaci ažurirali.

 

3. Sistem je kompatibilan sa instaliranjem kamere za vožnju unazad

Nove generacije automobila opremljene su vrednom tehnologijom, kamerom za vožnju unazad. Kao što ime sugeriše, vozaču omogućava lako izvođenje manevara unazad.

Međutim, iako kamera za vožnju unazad dolazi sa novom generacijom automobila, možete je imati i na svojoj Opel Insigni. Samo je uključite u RCA video ulaz na stanici i završili ste. Prikaz je automatski kada pređete u rikverc. Ali da bi to funkcionisalo, morate prethodno instalirati 10.0 navigaciju.

Navigacija za automobile Android 10.0 ima nekoliko drugih usluga. Među njima imate: Dual Zone funkciju koja vam omogućava da slušate muziku tokom navigacije pomoću GPS-a i ugrađenog Bluetooth-a.