Koju navigaciju odabrati?

Koju navigaciju odabrati?

Koju navigaciju odabrati?

Da biste uživali u lepoj atmosferi tokom vožnje, važno je imati kvalitetnu navigaciju. Izbor ovog pribora ne može se improvizovati! Pa, koju navigaciju odabrati? Ne paničite! Ovde su najvažniji elementi koje treba uzeti u obzir da biste napravili pravi izbor. Idemo !

 

Izbor marke

Kada želimo da kupimo navigaciju za svoj automobil, izbor marke nije uvek lak. Najpoznatiji su Pioneer, Alpine, JVC, Sony ... i Kenwood. Ako tražite navigaciju koja nudi dobar odnos kvaliteta i cene, najbolje su Povoljne-navigacije ako želite dodirni ekran, android sa puno aplikacija.

Pažnja! Marka ne bi trebalo da bude jedini kriterijum koji treba uzeti u obzir. Ima ih nekoliko.

 

Najvažniji kriterijumi

Da biste odabrali navigaciju vrlo dobrog kvaliteta, evo elemenata koje ne treba zanemariti:

- Format navigacije: DIN ili dvostruki DIN;

- Snaga zvučnika, otpor zvučnika;

- CD plejer i podržani audio formati;

- Definicija ekrana;

- Dizajn dodatne opreme;

- Ponuđene funkcije: GPS, Bluetooth, USB čitač ključeva, Apple CarPlay itd.

 

Multimedijalna ili klasična navigacija

Za najpovezanije vozače multimedijalna navigacija je verovatno savršen izbor. To je model sposoban za čitanje digitalnih datoteka sa telefona, odgovaranje na telefonske pozive itd. Neki modeli su takođe opremljeni sistemom upravljanja na volanu, GPS funkcijom, zadnjim ekranom kamere itd. I velikim ekranom osetljivim na dodir.

Postoje i "klasične" navigacije koje se podrazumevano uklapaju na jedno mesto u vozilu. Pored radio kanala, ovi modeli imaju CD plejer, AUX ulaz, USB port i čitač SD kartica.

Pa, tražite li kvalitetnu navigaciju za svoj automobil? Povoljne-navigacije su najbolja adresa! Imamo širok izbor GPS navigacija za sve potrebe. Šlag na torti, naše cene prkose svakoj konkurenciji. Da biste saznali više, ne ustručavajte se da posetite našu internet prodavnicu.