Koji kabal za Android Auto?

Koji kabal za Android Auto?

Koji kabal za Android Auto?

Da li vaše vozilo ima Android Auto? Jeste li ga upravo instalirali u svoj automobil? Ako je tako, trebali biste znati da odabir pravog kabla nije laka stvar. Pa, koji kabal za Android Auto? Preispitujemo situaciju!

 

ZAŠTO ANDROID AUTO?

Od svog pokretanja, Google-ov Android Auto stiče popularnost širom sveta. Vozači ga sve više cene i to nije uzalud. Sistem nudi vozačima mnogo opcija, što poboljšava njihovu udobnost na bordu i dodatno povećava njihovu sigurnost.

Imajte na umu da Android Auto ne mora nužno da radi automobil sa ugrađenim ekranom. Korisnici mogu da pokrenu sistem na svom pametnom telefonu i okače ga na vetrobransko staklo kako bi iskoristili sve prednosti koje nudi ova tehnologija koju je razvila firma Mountain View, uključujući glasovne komande za upravljanje telefonom. Na primer, Android Auto se može kontrolisati glasom.

 

IZABERITE DESNI ANDROID AUTO KABAL

Pažnja! Izbor Android Auto kabla nije laka stvar. Naravno, moguće je koristiti model početnog nivoa koji se može naručiti za nekoliko evra, ali u ovom slučaju imajte na umu da Google-ov sistem više neće raditi. Šta mogu da uradim?

Da biste pametni telefon povezali sa kontrolnom tablom vozila, toplo se preporučuje da kupite originalni kabal. Poželjno je da odaberete modele koje nudi marka vašeg pametnog telefona. Na primer, ako imate Samsung telefon, idite do prodavnice kineske marke da biste naručili kvalitetan kabal. Doduše, cena je relativno skupa, ali kvalitet ima svoju cenu.

Da bi uspostavio vezu sa Android Auto-om, Google toplo preporučuje upotrebu visokokvalitetnog originalnog USB kabla. U suprotnom, veza se neće uspostaviti. Ne budite škrti i naručite originalni kabl!

Podsećanja radi, Android Auto takođe radi bežično, putem WiFi automobila, ali samo na određenim pametnim telefonima Samsung Galaxy. Tako korisnik može da projektuje interfejs sistema u automobilu na ekran kontrolne table bez upotrebe kabla.