Koji je najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto?

Koji je najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto?

Koji je najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto?

Android Auto je samo korist za bezbednost na putu. Ova Android aplikacija vam omogućava da pristupite svom pametnom telefonu u automobilu bez potrebe za rukovanjem. Ali prvo, pametni telefon mora biti kompatibilan sa Android Auto dostupnim u vašem automobilu. Do sada, koji je najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto? Ostanite fokusirani da biste saznali više.

 

ANDROID AUTO KOMPATIBILNOST: PRIVILEGIJA ZA SAMSUNG GALAXY I GOOGLE PIXEL

Do 2017. Samsung Galaxyi Google Pixel su najbolji Android brendovi koji pokazuju snažnu kompatibilnost sa Android Auto-om. S druge strane, uprkos ožičenoj vezi koja je pokrenuta da bi se olakšao pristup Android Auto-u, nekoliko brendova pametnih telefona to zapravo koristi. Često primećujemo disonanciju u pogledu povezanosti sa prilično niskim kvalitetom upotrebe. Samo brendovi Samsung Galaxy i Google Pixel uspevaju da pravilno pristupe ovom režimu veze. U stvari, oni čak nude bežičnu vezu sa bežičnom verzijom Android Auto-a. Sa ovim pametnim telefonima, garantovano ćete se kretati automobilom bez straha od disonance ili smetnji. Google pametni telefon ili Samsung Galaxy sa Android verzijom 10.0 mogu se lako povezati na Android Auto. Videćete čak i aplikaciju Android Auto dostupnu za direktno preuzimanje u Play storu ovih pametnih telefona. U stvari, čak i Samsung Galaxy S8+ ili Note 8 sa Android verzijom 9.0 mogu lako da pristupe aplikaciji za automobil.

 

PAMETNI TELEFON VERZIJE ANDROID 11: KOMPATIBILAN SA ANDROID AUTO

Pre nekog vremena, nekoliko proizvođača automobila počelo je da integriše Android Auto u nove modele vozila. Neki divovi su čak integrisali bežičnu verziju Android Auto-a u digitalni kokpit. Na ovaj način bi se veza sa pametnim telefonima mogla ostvariti bežično. Međutim, ovaj oblik inovacije je ograničio nekoliko brendova pametnih telefona u pogledu kompatibilnosti sa Android Auto-om.

Kao rezultat toga, Google je razvio novu verziju Android ekosistema. Ovo je verzija Androida 11 koja direktno integriše bežičnu kompatibilnost sa Android Auto. Kao rezultat toga, svi brendovi pametnih telefona koji uključuju ovu verziju mogli bi bežično da se povežu na Android Auto. Ovo je način da se omogući mnogim vozačima da uživaju u čudima aplikacije bez potrebe da menjaju pametne telefone.

 

KARAKTERISTIKE NAJBOLJEG ANDROID AUTO KOMPATIBILNOG SA PAMETNIM TELEFONOM

Danas je bežična veza sa Android Auto-om u svojoj bežičnoj verziji prioritet u novim modelima vozila. Međutim, poznato je da bežična veza troši energiju jer brzo prazni baterije pametnog telefona. Najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto-om mora stoga da integriše drugi parametar. Ovo uključuje dobar vek trajanja baterije. Pametni telefon sa baterijom od najmanje 5 mA.H je prikladniji. Ipak, automobil mora biti kompatibilan da bi se to postiglo. U suprotnom, moguće je kupiti glavnu jedinicu Android Auto i ugraditi je u automobil.

Ukratko, najbolji pametni telefon kompatibilan sa Android Auto je onaj sa Android 11 verzijom i dobrim trajanjem baterije. Sve što treba da uradite je da ga povežete sa kompatibilnim automobilom i gotovi ste.