Koji GPS za moj Toyota Yaris?

Koji GPS za moj Toyota Yaris?

KOJI GPS ZA MOJ TOYOTA YARIS?

Modeli Toyota Yaris obično su opremljeni GPS-om kada ih kupite. Međutim, sa brojnim dilerima koji sada nude razne proizvode, nema garancije da će vaša Tojota doći sa GPS-om. Dakle, moraćete sami da ga instalirate ako ga vaš automobil nema. Pokazujemo vam koji GPS da instalirate na Toyota Yaris.

 

GPS za različite modele Toyota Yaris

Postoje različiti GPS paketi za Toyota Yaris koji odgovaraju različitim modelima vozila. Zapamtite da nema GPS modula za instaliranje na kontrolnoj tabli. U stvari, GPS je često integrisan sa navigacijom koji možete da instalirate na kontrolnoj tabli. Dakle, kao GPS navigaciju za Yaris možemo navesti:

- Android 10.0 GPS navigaciju za modele od 2014. do 2016. godine;

- Android 10.0 GPS navigaciju za modele od 2012. do 2014. godine;

- Android 10.0 GPS navigaciju za modele od 2005. do 2011. godine.

Ove tri vrste GPS navigacije opremljene su istim Android sistemom i imaju iste karakteristike. Jedina razlika između njih je oblik i cena.

 

Karakteristike Android 10.0 navigacije za Toyota Yaris

Android 10.0 navigacija za Toyota Yaris, kao što mu ime kaže, opremljen je sistemom Android 10.0 OS. Ekran osetljiv na dodir koji čini jedinicu ima jednu od najsavršenijih dostupnih rezolucija, što vam daje dobru vidljivost tokom upotrebe. Ekran u pitanju je Plug & Play, što ga čini lakim za instalaciju i praktičnim za korišćenje. U stvari, da biste ga instalirali, sve što treba da uradite je da povežete utikače jedinice na originalni pojas Toyote Yaris.

GPS navigacija za Toyotu je kompatibilan sa Bluetooth vezom i 3G internet vezom preko Wi-Fi-ja ili deljenja mobilnih podataka. Navigacija je takođe opremljen USB portom i prostorom za SD karticu. Oni vam omogućavaju da uvezete datoteke na stanicu ili uspostavite vezu sa pametnim telefonom. Meni stanice je veoma tečan i uglavnom je na srpskom. Takođe ima funkciju Dual Zone koja vam omogućava da preklopite GPS navigaciju korišćenjem drugih aplikacija.

 

Tehničke karakteristike i prednosti Android 10.0 navigacije za Toyota Yaris

Android 10.0 GPS navigacija za Toyota Yaris je opremljen MirrorLink ili Mirror Screen aplikacijom. Ovo vam omogućava da povežete ekran pametnog telefona sa ekranom navigacije u automobilu. Sa navigacijom, možete pristupiti kontrolama na volanu vozila, uključujući prikaz radara za vožnju unazad. Integrisana navigaciona karta pokazuje geografiju cele Evrope i može joj se pristupiti bez internet veze. Prednost navigacije je što imate pristup većini aplikacija u Play prodavnici: Waze, Spotify, Google Maps. Druga prednost je što je ekran stanice mnogo veći od ekrana konvencionalnog GPS-a i pametnih telefona. Pored toga, GPS je direktno povezan sa radio antenom Toyota Yaris-a, što rezultira boljim prijemom.

Android GPS za Toyota Yaris će vam omogućiti da instalirate bilo koju aplikaciju, gledate video snimke sa Youtube-a, gledate svoje najbolje serije na Neflix-u, snimate sa Snapchat-om, igrate igrice sa FruitNinja-om, pa čak i proveravate oglase za posao. Sve ovo je moguće zahvaljujući Android tehnologiji koja je naravno integrisana u ovom postu.