Koje su najbolje radio aplikacije na Carplay?

Koje su najbolje radio aplikacije na Carplay?

Koje su najbolje radio aplikacije na Carplay?

Carplay je nova verzija iOS-a u automobilu koja vam pomaže da se zabavljate u automobilu. Možete čak i da slušate muziku direktno sa pametnog telefona. Ali ako želite da slušate razgovore ili druge muzičke postavke koje su izvan vaše liste za reprodukciju. Tiho se prijavite za najbolju radio aplikaciju na CarPlay-u. Pogledajte najbolje od ovih radio aplikacija u sledećim redovima.

 

TUNEIN RADIO: PRISTUPITE NEKOLIKO RADIO STANICA ŠIROM SVETA IZ VAŠEG VOZILA

Jedna od najboljih radio aplikacija na Carplay-u ako tražite najbolje zvukove na mreži je Tuneln Radio. To je aplikacija koja vam omogućava da pretražujete skoro 100.000 radio stanica iz celog sveta. Bez obzira da li tražite AM ili FM, ova aplikacija vas stavlja na poplavu podkasta u DAB kvalitetu.

Uz Tuneln Radio imate besplatan pristup lokalnim i međunarodnim radio stanicama. I to bez obzira gde se nalazite, bez ikakvih radio smetnji. Aplikacija ima ergonomski interfejs dostupan svima. Štaviše, sa kartice Početna već možete početi da tražite radio stanicu po vašem izboru. Ova aplikacija podleže redovnim ažuriranjima. To mu omogućava da svaki put ponudi nove funkcije. Ima snažnu CarPlay kompatibilnost koja vam omogućava da se zabavljate gde god da se nalazite u automobilu.

Da biste saznali više o TuneIn-u, naš detaljni članak o ovoj temi.

 

IHEARTRADIO: ODLIČNA ALTERNATIVA ZA TUNEIN RADIO

Ako ste u Sjedinjenim Državama, iHeartRadio je najbolja alternativa Tuneln radiju bez premca. Nudi onlajn radio na najpopularnijim stanicama u zemlji. Nudi muziku, vesti, komediju, sport i veoma zanimljive radio emisije. To je aplikacija koja takođe nudi veliku biblioteku audio materijala kao oflajn opciju.

Velika prednost koju ova CarPlay radio stanica nudi je kreiranje personalizovanih radio stanica. Štaviše, na osnovu pesme ili izvođača, možete da uređujete radio stanicu koja emituje zvuke koje stavite na nju, van mreže. Da biste to uradili, samo idite na karticu „nova muzika“, a zatim kliknite na „Idi na listu pesama“. Tamo ćete naći liste za reprodukciju spremne za korišćenje sa prilično specifičnim ugovorima.

 

RADIOAPP: RADIO APLIKACIJA NA CARPLAY-u DOSTUPNA SVIMA

Verovatno ga već znate, RadioApp ako ste navikli da pratite radio na iPhone-u. Tako je! Ova radio aplikacija je dostupna na CarPlay-u. Zaista, još uvek ima legendarnu ergonomiju koju poznajete. Ima automatsku detekciju stanica bez obzira gde se nalazite u svetu. Sve što treba da uradite je da koristite traku za podešavanje da biste podesili radio stanicu koju tražite. Nudi više od 45.000 radio stanica iz celog sveta. Kada tražite određenu stanicu, možete da koristite funkciju Siri Shortcut da biste pustili stanicu. Samo izdajte jednostavnu glasovnu komandu da biste pristupili FM ili AM stanici po vašoj želji.

U suštini, doživite trenutke slušanja radija bez presedana kroz ove najbolje radio aplikacije na Carplay-u.