Koje aplikacije za Android Auto?

Koje aplikacije za Android Auto?

Koje aplikacije za Android Auto?

Da li koristite Android Auto na ekranu automobila? Da biste najbolje iskoristili ovu tehnologiju koju je razvio Google, potrebno vam je nekoliko aplikacija. Zainteresovani? Fokusirajte se na najbolje aplikacije za Android Auto!

 

SPOTIFY

Bez oklevanja, Spotify je jedna od najboljih aplikacija za Android Auto. To je streaming usluga koja omogućava vozačima da slušaju svoje omiljene pesme. Aplikacija je dostupna u besplatnoj i plaćenoj verziji.

Imajte na umu da je aplikacija Spotify integrisana sa tehnologijom Android Auto. Nećete morati da ga preuzmete.

Na bordu postoje i druge aplikacije za slušanje muzike, uključujući Deezer, Amazon Music i Google Play Music.

 

GOOGLE MAPS

Na Internetu je nemoguće pronaći listu najboljih Android Auto aplikacija koje ne uključuju Google Maps. To je sve korisnija navigaciona aplikacija za vozače, posebno one koji su navikli na svakodnevnu vožnju.

Ako ne želite da koristite Google Maps, okrenite se prema Waze.

 

AUDIBLE

Za ljubitelje knjiga ne postoji ništa bolje od „čitanja“ knjige na dugom putovanju automobilom. Ako je to vaš slučaj, aplikacija Audible je aplikacija za vas.

Aplikacija nije integrisana u sistem Android Auto, ali se može preuzeti iz Play prodavnice.

Podsećanja radi, Audible je dostupan samo u verziji koja se plaća. Mesečno košta 9,95 evra i zaista vredi. Imajte na umu da je dostupna besplatna probna verzija.

 

FACEBOOK MESSENGER

Da ne biste propustili nijednu poruku primljenu na društvenoj mreži Marka Zuckerberga, Facebook Messenger je aplikacija koju obavezno morate instalirati. Ali budite oprezni! Neophodno je da ga koristite sa glasovnim komandama.

Android Auto je dizajniran za čitanje poruka koje korisnik prima na svoj Facebook Messenger (ili neku drugu aplikaciju za razmenu trenutnih poruka). Samo dodirnite ikonu zvučnika i poruka će se pročitati naglas. Koristeći glasovne komande, vozač može uputiti Google-ov sistem da odgovori ili pošalje poruku prijatelju na pomenutoj aplikaciji.

Šta je sa vama, koje aplikacije koristite na Android Auto? Slobodno delite svoje omiljene aplikacije sa nama!