Koja Honda vozila imaju Apple Carplay?

Koja Honda vozila imaju Apple Carplay?

Koja Honda vozila imaju Apple Carplay?

 

HONDA AUTOMOBILI SA APPLE CARPLAY

Fleksibilnost je važna kada su u pitanju opcije za zabavu. Iako je Hondin integrisani info-zabavni sistem moćan i intuitivan, ponekad je teško zanemariti pogodnost pametnog telefona. Moćni Apple korisnici mogu ostati povezani sa svojim iPhone uređajima čak i dok voze određene Honde koristeći pojednostavljeni Apple CarPlay uslužni program.

Uz Apple CarPlay, vozači mogu da upućuju pozive, šalju i primaju tekstove, dobijaju uputstva ili slušaju svoju iTunes biblioteku bez ruku. Možete da se krećete kroz Apple CarPlay korisnički interfejs koristeći kontrole na ekranu osetljivom na dodir ili glasovne komande preko Siri.

Aplikacije koje rade sa Apple CarPlay-om uključuju vlasničke aplikacije za iPhone (telefon, poruke, mape, audio knjige i muziku), a dostupne su i neke aplikacije trećih strana. Neće sve aplikacije na vašem telefonu raditi, potreban vam je iOS 7.1 ili noviji na iPhone 5 ili noviji.

 

KOJI HONDA MODELI SU OPREMLJENI APPLE CARPLAY-om?

- Accord 2016 - 2021

- Civic 2016 - 2021

- CR-V 2017 - 2021

- Fit 2018 - 2020

- HR-V 2019 - 2021

- Insight 2019 - 2021

- Odyssey 2018 - 2021

- Passport 2019 - 2021

- Pilot 2017 - 2021

- Ridgeline 2017 - 2021

 

KAKO TO FUNKCIONIŠE?

Instaliranje Apple CarPlay-a je jednostavan proces. Jednostavno zgrabite Lightning kabal koji inače koristite za punjenje telefona i priključite USB kraj kabla u dostupni port. Vaš lepi iPhone će automatski otkriti Honda infotainment sistem i prikazati upit tražeći dozvolu da se poveže na Apple CarPlay. Kada se to dogodi, kliknite na dugme „Dozvoli“.

Zauzvrat, vaš informativno-zabavni sistem će prikazati upit koji traži dozvolu za pristup vašem telefonu. Ovo će se dogoditi samo kada prvi put povežete telefon sa sistemom i morate da izaberete „Uvek dozvoli“ da sprečite da se poruka ponovo pojavi.

Na početnom ekranu infotainment sistema primetićete da je dugme prethodno označeno kao „Smartphone“ zamenjeno sa „Apple CarPlay“. Kao što možete očekivati, pritiskom na dugme „Apple CarPlay“ dolazite do programa koji odatle možete slobodno da pretražujete.

Za sve one vlasnike Honde koji su umorni od toga da moraju da priključe svoj USB kabal da bi dobili Apple Carplay i ne mogu da uživaju u bežičnoj tehnologiji, Povoljne-navigacije imaju rešenje. Jednostavno priključite naš bežični Apple Carplay adapter direktno u USB port vaše Honde i Apple Carplay funkcionalnost (koja je već prisutna u vašem vozilu) će konačno postati bežična zahvaljujući Bluetooth/Wifi tehnologiji.