Kamera za vožnju unazad sa Carplay modulom

Kamera za vožnju unazad sa Carplay modulom

Kamera za vožnju unazad sa Carplay modulom

Kamera za vožnju unazad se odnosi na sistem koji omogućava vozaču da ima potpunu vidljivost zadnjeg dela vozila. Zahvaljujući ovoj kameri, vozač može da izbegne lažne manevre. Za razliku od unutrašnjeg retrovizora, kamera za vožnju unazad nema mrtve tačke. Na Carplay modulu saznajte sve što treba da znate o kameri za vožnju unazad.

 

PROPISI I ZAKONI O UGRADNJI KAMERE ZA VOŽNJU UNAZAD

Istraga NHTSA otkrila je da je skoro 15.000 ljudi bilo žrtva nesreća usled vožnje unazad. U SAD je kompanija primenila propise koji zahtevaju da vidljivost mora uzeti u obzir površinu od skoro 3x7 metara direktno iza vozila.

Pomoću Carplay modula, kamera za vožnju unazad može se povezati na multimedijalni sistem vozila. Sa ovim modulom, slika kamere za vožnju unazad se pojavljuje direktno na dodirnom ekranu vašeg vozila. Pomoću ovog sistema imaćete bolji pogled na sve manevre parkiranja tokom vožnje unazad. Oprema Carplay pravi je alat za stvaranje kvalitetnih slika u bilo koje doba dana. Možete čak imati koristi od vodilica i radara

 

Instalirajte kameru za vožnju unazad na Carplay modul

Da li ste zainteresovani za instaliranje kamere za vožnju unazad u vaše vozilo? Nudimo kvalitetne usluge za kamione, kamp kućice itd. Instaliranje kamere za vožnju unazad na Carplay modul pruža idealnu sigurnost i pojednostavljuje parkiranje vozila. Osim što je pomoćno sredstvo u vožnji, ova kamera vam omogućava da izbegnete nesreće tokom vožnje unazad.

Naš tim čine stručni tehničari koji će savršeno instalirati vašu kameru za vožnju unazad. Instalacija se vrši na vozilima različitih marki: Audi, BMW, Maserati, Mercedes, Range Rover, Porsche, Volkswagen ... Za sva pitanja i intervencije, ne ustručavajte se kontaktirati naše tehničare. Rado će vam pomoći.

Možemo instalirati razne tipove kamera za vožnju unazad: prednju ili zadnju kameru za vožnju unazad, bežičnu zadnju kameru za vožnju unazad, posebnu kameru za vožnju unazad za kamp kućice, kameru od 360 stepeni, ... Imate problema sa pronalaženjem prave kamere za vožnju unazad? Idite na našu stranicu i navedite model vašeg vozila. Daćemo vam savete o najprikladnijoj kameri za vožnju unazad.

 

SAMO INSTALIRAJTE KAMERU ZA VOŽNJU UNAZAD

Pre nego što započnete, obavezno isključite vozilo. Nikada ne instalirajte Carplay modul sa uključenim prekidačem za paljenje, u suprotnom može doći do jednog ili više električnih problema.

Za savršenu instalaciju biće vam potrebni: Phillips šrafciger, Carplay modul, električna bušilica sa svrdlom, priključni kablovi isporučeni uz kameru, traka i kamera za vožnju unazad. Uz sve ove alate moći ćete da radite profesionalno.

Na našem sajtu dostupne su mnoge kamere za vožnju unazad: Kamera za vožnju unazad.