Kamera za vožnju unazad, "oči" koje gledaju za vas!

Kamera za vožnju unazad, "oči" koje gledaju za vas!

Savremena vožnja više nije vožnja odnedavno! Dakle, ako smo u prošlosti vozili unazad bez kamere, danas vozači imaju sigurniji način da to urade: zadnju kameru. Razmotrimo situaciju!

 

Kamera za vožnju unazad, pomoć u vožnji

Zadnja kamera je na neki način drugi par očiju za parkiranje ili za vožnju unazad. Zapravo, instalirate malu kameru na nivou vaše registarske tablice ili ručke prtljažnika. Ova kamera snima sve što se događa iza vas dok parkirate ili dok vozite unazad. I slike se prenose na GPS video ekran automobila.

 

Kamera za vožnju unazad za bolju sigurnost

Neosporno je da je ova zaostala vizija veliki plus u pogledu sigurnosti. Naravno, retrovizori su od pomoći ali svaki vozač je shvatio svoja ograničenja. Bilo da se radi o mrtvoj tački, zamućenom vidu na kiši ili preniskoj prepreci na putu.
Konačno, to može biti pešak ili čak dete koje prelazi ili se igra iza vozila koje ne možemo da vidimo a rizik od nesreće postoji. Dakle, kamera za vožnju unazad sa svojim širokim uglom vida, nije naprava već neophodan instrument za vožnju.

 

Kamera za vožnju unazad, laka instalacija!

Kamere za vožnju unazad koje nudimo za svako vozilo a posebno za mnoge BMW, Audi i VW modele, lako se instaliraju. Ove kamere su kompatibilne sa našim GPS-om i nude se po pristupačnoj ceni.
Svoju kameru za vožnju unazad naći ćete na sajtu Povoljne-navigacije.com, profesionalne preporuke kao i garanciju usluge nakon prodaje.