Kalo instalirati GPS za Vito 2019

Kalo instalirati GPS za Vito 2019

KAKO INSTALIRATI GPS ZA VITO 2019?

Danas je GPS među najvažnijim karakteristikama u vozilu. Da biste instalirali GPS navigaciju u Mercedes Vito 2019, evo koraka koje treba slediti.

 

Instalacija GPS navigacije za Vito 2019

Da biste instalirali GPS navigaciju u Mercedes Vito 2019. godine, nećete morati da unajmite profesionalca. Instalacija uređaja se vrši za nekoliko minuta.

Ako je navigacija koju ste izabrali „Plug & Play“, njegova instalacija se vrši za kratko vreme. Nećete morati da isečete žice ili instalirate bilo koju aplikaciju.

Pre instaliranja navigacije, potrebno je da isključite već instalirani uređaj. Da biste to uradili, potrebno je da koristite ekstraktor. Ako je ovo teško učiniti, pozovite profesionalca!

Da biste instalirali novu navigaciju, sledite ove korake:

- Postavite metalni okvir u instrument tablu;

- Povežite uređaj sa utičnicama automobila;

- Uključite navigaciju;

- Testirajte vezu;

- Popravite navigaciju;

Kada se instalacija završi, ne zaboravite da ažurirate navigaciju kako biste iskoristili nekoliko novih funkcija. Kao što su:

- Ažuriranje firmware;

- Ažuriranje navigacionog sistema;

- Ažuriranje različitih navigacionih mapa;

 

Koju GPS navigaciju odabrati?

Da biste svoj Mercedes Vito opremili dobrim GPS-om, odlučite se za našu Android navigaciju. Zašto?

Naša GPS navigacija opremljena je ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, Android 10 operativnim sistemom i ažuriranom evropskom GPS navigacionom mapom. Plus, potrebno je samo nekoliko minuta da se instalira. Da biste je instalirali, jednostavno priključite uređaj u originalni kabal automobila.

Imajte na umu da je naša GPS navigacija kompatibilna sa komandama na upravljaču. Takođe se može povezati sa Internetom putem Wi-Fi-ja ili mobilne mreže. Pored toga, ovaj model je kompatibilan sa Apple CarPlay. Takođe zadržava prednji / zadnji ekran brzine kamere.

Naravno, navigacija ima GPS mapu Evrope, ali moguće je koristiti svoje omiljene GPS aplikacije, uključujući Sygic, Google Maps ili Waze.