Kako uspešno instalirati Renault Captur GPS?

Kako uspešno instalirati Renault Captur GPS?

KAKO USPEŠNO INSTALIRATI RENAULT CAPTUR GPS?

Pre nekoliko godina, imati GPS u vašem vozilu bilo je stil. Danas su navigacioni sistemi na vozilu standardna oprema u većini vozila. Instaliranje GPS -a na Renault Captur ponekad izgleda složeno u poređenju sa drugim vozilima. U ovom članku sledite kako uspeti u ovoj instalaciji.

 

Uređaji za instaliranje GPS -a na Renault Captur

Pre nego što pređemo na sitnu instalaciju, treba napomenuti da se GPS navigacije za automobile proizvode u različitim modelima. Preporučljivo je koristiti najbolje kvalitete GPS -a za dobro praćenje saobraćaja.

Zaista, ovi proizvodi mogu imati različite karakteristike i različite funkcionalnosti. U slučaju Renault Captura, instalacija ima neke spremne razlike u odnosu na druga vozila koja imaju identičan oblik ugradnje.

 

Različiti koraci koje treba slediti

Da biste uspešno instalirali GPS na svoj Renault Captur, morate slediti sledeće korake:

U prvom delu morate samo da isključite kontakt vozila kako biste bili sigurni da je dobro isključen kako biste izbegli bilo kakve elektronske probleme.

Zatim morate ukloniti plastiku oko originalnog ekrana, ovo je poklopac koji, kako mu naziv govori, skriva šrafove koji drže stub. Za slučaj da nije zašrafljen, samo ga morate pažljivo ukloniti plastičnom lopaticom ili drugim alatom.

Kada uklonite poklopac, morate odvrnuti 4 šrafa koji drže originalnu jedinicu, ukloniti električne kablove i spojiti PLUG & PLAY konektore naše GPS navigacije.

Pre nego što sve ponovo sastavite, pametno je uključiti kontakt da biste testirali funkcionalnost, a posebno rad Android navigacije.

Ako je sve u redu, možete sve ponovo sastaviti. (4 šrafa i plastični poklopac).

Vaša Android Touch navigacija verzije 10.0 lako radi sa kontrolama na volanu. Takođe imate pristup internetu putem mobilne mreže ili wifi -ja vašeg vozila. Naravno, prisutne su sve funkcije kao što su radio, muzički plejer i bluetooth. Takođe možete uživati u svojim omiljenim aplikacijama tako što ćete ih preuzeti direktno sa Play Store -a koji je integrisan u stanicu.

 

GPS ažuriranje za Reanault Captur

Upotreba GPS -a za Renault Captur se malo razlikuje od nekih GPS -a. Ovo zahteva određeno ažuriranje da bi se blagovremeno odgovorilo na saobraćaj. Mreže puteva mogu se promeniti u bilo kom trenutku. Pre nego što krenete na put, hitno ažurirajte GPS vašeg Renaulta. Ovo je najbolji način da lako pratite promet i da bez problema stignete na odredište.

U ovom slučaju imate 2 mogućnosti: ili naručite ažuriranu IGO GPS karticu iz naše prodavnice i jednostavno je instalirajte u čitač mikro SD -a koji se nalazi na plejeru.

Drugo rešenje, možete da koristite GPS aplikacije kao što su Google mape, TomTom GO ili mnoge druge da biste bili sigurni da imate najnoviju moguću verziju jer je u realnom vremenu. I povrh svega, besplatno je. Pa zašto ga ne iskoristiti?