Kako promeniti pozadinu na Android Auto?

Kako promeniti pozadinu na Android Auto?

Kako promeniti pozadinu na Android Auto?

Pojavom automobila Android Auto, osećaj za volanom je zaista jak. Ova aplikacija olakšava korišćenje pametnog telefona tokom vožnje. Jedna od njegovih nedavnih karakteristika je mogućnost promene pozadine ili čak prilagođavanja. Ako još niste upoznati sa Android Auto -om i ovom inovativnom funkcijom, sada je pravi trenutak.

 

ŠTA JE ANDROID AUTO?

Kao što mu ime govori, Android Auto je verzija operativnog sistema Android konfigurisana za automobile. Međutim, to nije tipična verzija interfejsa vašeg telefona. U stvari, Android Auto dolazi sa početnim ekranom, Google mapama i mnogim Android aplikacijama u audio verziji. Prednost ove verzije je ta što omogućava rad uz pomoć glasa. Tako da možete da koristite Android aplikacije dok gledate na put. Verzija Android Auto dostupna je u različitim oblicima. U stvari, postoje automobili koji imaju integrisanu verziju Android Auto -a. Takođe možete kupiti Android Auto glavnu jedinicu da biste je instalirali za vozila koja nemaju ugrađenu verziju. Poslednja alternativa je da je koristite direktno sa pametnog telefona, a aplikaciju možete preuzeti iz Play prodavnice.

 

ZAŠTO JE ZANIMLJIVO PROMENITI ANDROID AUTO POZADINU?

Obično Android Auto dolazi u originalnoj verziji sa crnom pozadinom. Za neke ljude ova pozadina nije prijatna i izgleda previše pojednostavljeno. Međutim, aplikacija u svojoj verziji 6.0 nudi gotovo petnaest pozadina, podignutih u vrlo atraktivnom stilu. Ali loša vest je da još nije moguće prilagoditi pozadinu. Dakle, ne možete umetnuti sliku direktno iz svoje galerije. Međutim, ova pozadinska modifikacija daje vašoj aplikaciji ponosan izgled i menja unutrašnjost vašeg vozila. Moguće je čak i instalirati pozadine koje će se same promeniti u određenom vremenskom okviru.

 

ANDROID AUTO : KAKO PROMENITI POZADINU NA VAŠOJ APLIKACIJI?

Promena Android Auto pozadine je prilično jednostavna, u stvari to možete učiniti direktno na interfejsu automobila. Tako da ne morate da dodirujete pametni telefon da biste to uradili. Vrlo jednostavna opcija je da to učinite glasovnom kontrolom. Ali, važno je da prvo savladate proces upravljanja dodirom.

Pogodno je da podešavanjima pristupite sa početnog ekrana. Videćete mnogo odeljaka prikazanih. Pritisnite opšti odeljak i direktno izaberite pozadinu. Tu ste, a zatim izaberite pozadinu koja vam se sviđa sa prikazane dugačke liste. Primetićete da se pri svakom izboru pozadina prikazuje direktno i da ćete moći da cenite njenu estetiku na ekranu. Pozadina koju ostavite biće ona koja će se održavati jer interfejs nema dugme za proveru promena.

Ukratko, promena pozadine Android Auto -a je prilično jednostavna. Ako to radite dodirom, trebali biste to učiniti u nekoliko klikova. Glasovnom kontrolom je još lakše. Samo recite svojoj aplikaciji šta treba da uradi i ona će to učiniti.

Svi naši moduli su kompatibilni sa Android Auto -om.