Kako preuzeti Carplay?

Kako preuzeti Carplay?

Kako preuzeti Carplay?

Pitanje koje se postavlja vrlo često, kako dobiti Carplay? Da li je to samo preuzimanje? Mnogi ljudi i dalje brkaju „izvornu“ aplikaciju na iPhone-u sa „aplikacijom“ koja se može preuzeti sa Apple Store-a.

Kupujete uređaj sa potpisom Apple-a sa određenim stanjem, pa i dalje očekujete da nećete platiti sve, čak i ako se puno stvari njime plaća.

U stvari, čim kupite Iphone 6, 6s, 7, 8, X, XR, XS, 11, 11 Pro, možete ga odmah nakon raspakivanja kutije povezati sa automobilom koji ima Carplay. Ovo je uključeno u Iphone.

Postoje 2 vrste kupovine Carplay-a za vaše vozilu, žičano snadbevanje putem USB kabla ili bežično putem Wi-Fi i bluetooth-a.

Jednom povezan, vaš telefon će delovati kao „modem“ za prenos zvaničnog Apple sadržaja na originalni ekran vašeg vozila. Tada ćete moći uživati u aplikacijama kao što su Messages, Calls, What'app, Spotify, Maps, Google Maps, Waze, ...

Da zaključimo, Apple Carplay je uključen u sve Iphone uređaje od 6 na više, na zadovoljstvo korisnika. Ne možete apsolutno ništa uraditi da biste ga dobili, samo ga trebate povezati sa automobilom pomoću Carplay opreme i moći ćete lako da ga koristite.