Kako popraviti navigaciju kada neće da se uključi?

Kako popraviti navigaciju kada neće da se uključi?

Kako popraviti navigaciju kada neće da se uključi?

Navigacija u vašem automobilu se ne uključuje i ne znate kako to da popravite? Ne paničite! Postoje jednostavna rešenja za povratak. Nećete morati da zovete profesionalca. Preispitujemo situaciju!

 

Pažljivo proverite kablove

Ponekad morate samo da proverite kablove u navigaciji da biste je uključili i krenuli. Da biste to uradili, pažljivo proverite pomoćne veze, poput antene i zvučnika.

U većini slučajeva, navigacija se neće uključiti, jer žuti i crveni kabal prekida konektor. Ako je to slučaj, jednostavno pažljivo proverite kablove.

 

Popravite nestanak struje

Proverili ste kablove i da li je sve već na svom mestu? Dakle, problem može biti povezan sa nestankom struje u automobilu. Prema rečima profesionalaca, ovo je glavni razlog zašto se navigacija ne uključuje.

Da biste rešili problem, označite polje sa osiguračima. Ne zaboravite da navigacija ima utičnicu sa ravnim osiguračem. Ako su osigurači još uvek netaknuti, problem može biti povezan sa napajanjem. Ako je to slučaj, trebalo bi da proverite adaptere koji povezuju jedinicu sa električnim sistemom vozila ili kablove koji povezuju jedinicu sa električnim sistemom automobila.

 

Ostali saveti za popravljanje navigacije koja se ne uključuje

Navigacija se i dalje ne uključuje? Otkrijmo zajedno nekoliko saveta koje treba uzeti u obzir.

Pre svega, preporučljivo je ponovo instalirati navigaciju. Ako dodatna oprema radi, imajte na umu da je to jednostavno greška u vezi.

Ponekad provodnik koristi igle na adapteru antene koje su nekompatibilne sa jedinicom, što može prouzrokovati kvarove.

U nekim situacijama će možda biti potrebno promeniti navigaciju. Ako je to slučaj, pogledajte našu e-prodavnicu i pronađite navigaciju koji najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu!