Kako otključati brzinu na svom Mercedesu C63?

Kako otključati brzinu na svom Mercedesu C63?

Kako otključati brzinu na svom Mercedesu C63?

Imate Mercedes C63 i tražite jednostavno i efikasno rešenje za otključavanje brzine vozila? Došli ste na pravo mesto! Povoljne-navigacije ponudiće vam uređaj koji profesionalci najviše preporučuju za otključavanje maksimalne brzine vašeg automobila.

 

Zašto otključati brzinu na svom Mercedesu C63?

Mercedes često blokira maksimalnu brzinu svojih vozila. Srećom, postoje rešenja za deblokadu. Alata je sve više i više ali ništa nije bolje od upotrebe adaptera. To je mali uređaj koji se lako instalira i ne košta puno.

Ali zašto otključati brzinu Mercedesa C63? Odgovor je prilično jednostavan: voziti brzinom do 300 km / h na određenim putevima. Ne zaboravite da je neophodno poštovati pravila autoputa!

Zapamtite da se snaga Mercedesa C63 kreće od 510 do 600 konjskih snaga, u zavisnosti od modela. Zbog toga mnogi ljudi traže rešenja za otključavanje maksimalne brzine svog automobila. Ako je ovo vaš slučaj, došli ste na pravo mesto!

 

Koristite adapter za otključavanje maksimalne brzine

Da biste otključali brzinu svog Mercedesa C63, najlakši način je da koristite adapter za otključavanje maksimalne brzine od 300km / h. To je mali uređaj koji se direktno uključuje u Plug & Play na OBD2 utičnici automobila. Tako uređaj otključava fabrički blokiranu maksimalnu brzinu vašeg Mercedesa C63.

Ne brinite zbog toga! Ne postoji veza za kofer. Pored toga, u bilo kom trenutku možete da aktivirate ili deaktivirate ograničenje brzine.

Podsećanja radi, naš adapter je kompatibilan sa mnogim Mercedesovim modelima, uključujući E63 AMG W213, C63 AMG W205, C63 AMG W204, E63 AMG W212, GL63 AMG X166, GLS63 AMG X166, GLC63 AMG X253, SL63 AMG W231 i S63 AMG W222.

Imajte na umu da naš adapter ne utiče na sistem vašeg automobila ni na koji način. Što da ne? Kodiranje prisutno u malom uređaju je originalno kodiranje.