Kako odabrati BMW kameru za vožnju unazad?

Kako odabrati BMW kameru za vožnju unazad?

Kako odabrati BMW kameru za vožnju unazad?

Kod BMW automobila mora se pažljivo razmotriti izbor kamere za vožnju unazad. Da biste izbegli sva neprijatna iznenađenja, Povoljne-navigacije vam daju sve stavke koje treba uzeti u obzir prilikom izbora najboljeg modela. Idemo!

Pazite! Ne mešajte radar za vožnju unazad i kameru za vožnju unazad. Prvi uređaj signalizira vozaču da se približava prepreci, dok drugi prenosi slike zadnjeg dela vozila na komandnoj tabli. Imajte na umu da neki proizvođači nude da se radar spoji sa kamerom za vožnju unazad.

 

Bežična ili žičana kamera za vožnju unazad?

Za vaš BMW ništa nije bolje nego odlučiti se za bežičnu kameru za vožnju unazad. Kamera nudi širok pogled na zadnji deo vozila i vrlo je jednostavna za instalaciju.

Iako su bežični modeli veoma popularni među vozačima, žičane kamere za vožnju unazad takođe preporučuju stručnjaci. Prednost ove vrste uređaja je što nema kašnjenja u poređenju sa bežičnim modelom. Iako je instalacija pomalo složena, svako to može učiniti.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odlučite se zatvorenih očiju za kameru za vožnju unazad za BMW. Ovaj model će vam biti isporučen sa korisničkim priručnikom. Njegova instalacija je dečija igra!

 

Kriterijumi za odabir BMW kamere za vožnju unazad

Prilikom odabira kamere za vožnju unazad za vaš BMW, najvažniji kriterijumi koje treba uzeti u obzir su:

- Kvalitet video slike: preporučuje se odabir modela koji nudi HD (High Definition) kvalitet slike;

- Širina sočiva;

- Kapacitet skladištenja kamere;

- Pogodnost kamere: bežična ili žičana;

- Veličina ekrana kamere itd..

Na tržištu postoji mnogo kamera za vožnju unazad koje se mogu ugraditi u BMW, a izbor nije uvek lak. Uzimajući u obzir gore pomenute stavke, sigurno ćete pronaći pravi model.