Kako mogu da dobijem novi ekran osetljiv na dodir za svoj BMW X4?

Kako mogu da dobijem novi ekran osetljiv na dodir za svoj BMW X4?

KAKO MOGU DA DOBIJEM NOVI EKRAN OSETLJIV NA DODIR ZA SVOJ BMW X4?

Ne sviđa vam se dodirni ekran vašeg BMW X4 i želite da ga imate? Pokvaren je ili oštećen i želite da ga promenite? Na pravom ste mestu! Objasnićemo vam sve tačke koje treba uzeti u obzir da biste na svom nemačkom automobilu imali novi dodirni ekran. Idemo !

 

Zašto menjati ekran BMW X4?

Ekran osetljiv na dodir u vašem BMW X4 nije dovoljno veliki? Da li je slomljen ili oštećen? Ako je tako, vreme je da promenite navigaciju.

Poželjno je da odaberete navigaciju sa HD dodirnim ekranom. Na ovaj način ćete uživati u izvrsnoj rezoluciji, koja može samo poboljšati vašu udobnost na bordu.

Ali budite oprezni! Izbor navigacije nije lak zadatak. Na tržištu je sve više modela, ali teško je pronaći pravi uređaj.

Na Povoljne-navigacije nudimo vam najkvalitetnije navigacije. Da biste saznali više, pogledajte našu internet prodavnicu!

 

Izbor navigacije sa HD ekranom osetljivim na dodir

Da biste poboljšali svoju udobnost na bordu, nema ništa lepšeg nego odlučiti se za navigaciju sa HD dodirnim ekranom. Koju odabrati?

Na tržištu su navigacije dostupne u nekoliko modela. Ali ako svoj BMW X4 želite da opremite uređajem koji ima odličan ekran osetljiv na dodir, odaberite našu GPS navigaciju. Zašto biste je izabrali?

Naša navigacija ima ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije 10,25 inča (HD). Dovoljno je velika da vam omogući ugodniju vožnju. A najbolji deo je što je navigacija kompatibilna sa komandama na upravljaču. Tako ćete uvek imati ruke na volanu.

Imajte na umu da naša navigacija ima RCA video ulaz, koji vam omogućava da integrišete kameru za vožnju unazad. Takođe radi na Android 10.0, tako da vozači mogu da pristupe Play Store-u da bi instalirali sve potrebne aplikacije i imali ih na dodirnom ekranu na kontrolnoj tabli.