Kako modernizovati svoj Maserati GranTurismo?

Kako modernizovati svoj Maserati GranTurismo?

Kako modernizovati svoj Maserati GranTurismo?

Tražite nove ideje za modernizaciju vašeg Maserati GranTurismo? Došli ste na pravo mesto! Pogledajmo neke ideje koje bi vas mogle zanimati. Idemo !

 

Instalacija xenon sijalica

Da biste svom Maseratiju dali potpuno novi izgled i olakšali vožnju, moguće je instalirati xenon sijalica. Rezultat: neosporna elegancija i modernost.

Za ukupan efekat automobila, takođe je važan i pod. Bilo napred ili pozadi, one će u vozilo uneti dašak šarma. Ali budite oprezni! Izbor podnih prostirki nije lak zadatak. Izaberite model koji najbolje odgovara vašem duhu i unutrašnjosti vašeg Maseratija.

 

Promenite navigaciju

Da biste modernizovali svoj Maserati GranTurismo, instalirajte novu navigaciju dostojnu ovog automobila. Izbor modela nije lak! Da biste bili sigurni da ste napravili najbolji izbor, odaberite našu Android navigaciju zatvorenih očiju! Opremljena je ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, GPS navigacionom mapom itd.

Imajte na umu da se naša navigacija instalira za manje od jednog minuta. Samo je priključite u originalni uprtač automobila i gotovi ste.

 

LED svetla

Da bi unutrašnjost vašeg Maserati GranTurismo bila preuređena, LED svetla su savršen izbor. Mogu biti u boji ili sa neutralnom bojom, u zavisnosti od boje enterijera. Ova ideja vam omogućava da u vozilu imate atmosferu koja će vam goditi, posebno tokom noćnih vožnji.

Takođe je moguće staviti vinil na unutrašnje elemente, posebno na instrument tablu ili naslone za ruke.

Zamenite felne

Da biste modernizovali svoj Maserati, felne možete zameniti novim modelom agresivnijeg ili naprotiv, elegantnijeg dizajna. Ne bi trebalo da budu previše bleštave ili privlačne.