Kako koristiti Porsche Connect?

Kako koristiti Porsche Connect?

Kako koristiti Porsche Connect?

Carplay je način da uživate u efikasnom info-zabavnom sadržaju, a da pritom očuvate svoj život u vožnji bezbednim. Porsche Connect vas stavlja u digitalni svet gde imate potpunu kontrolu. A najbolji deo je što vam omogućava da uživate u Carplay-u! Dakle, šta treba da uradite? Kako koristite Porsche Connect da biste maksimalno iskoristili Carplay? Ovaj članak odgovara na sva vaša pitanja.

 

PREDSTAVLJAMO CARPLAY I PORSCHE CONNECT

Apple Carplay je dizajniran da učini život vozača ugodnim. To je alat koji omogućava korišćenje iPhone-a tokom vožnje. Ovo je veoma korisno jer ne možemo bez pametnog telefona, čak ni tokom vožnje. Carplay će tada tačno reprodukovati ekran mobilnog telefona na displeju vašeg automobila. Imaćete pristup svojim telefonskim aplikacijama u realnom vremenu.

Porsche Connect je sofisticirana platforma koja obećava klasično digitalno iskustvo. Sa ovim tehnološkim draguljem, nema potrebe da se mučite pre nego što donesete odluke u svom vozilu! Ima sve karakteristike koje očekujete od modernog automobila. Njegova kompatibilnost sa Apple Carplay-om daje vam širok spektar mogućnosti za volanom. Uz Porsche Connect, na primer, možete da programirate svoja odredišta i tako ne propustite nijedan sastanak. Štaviše, sa ovim instrumentom vaše vozilo je u stanju da detektuje prepreke i programirano je da uradi ono što je neophodno. Možete da kontrolišete grejanje, klimatizaciju i još mnogo toga sa Porsche Intelligent Range Manager. Nema potrebe da pokušavate da sve podesite, Porsche Connect je inspirisan vašim navikama i, iznad svega, ostaje veran vašim potrebama. Jednostavno rečeno, to je najbolji kopilot ikada.

 

KAKAV UTICAJ PORSCHEA POVEZUJE KOMPATIBILNOST SA CARPLAY-om?

Carplay je poznat po svojoj sposobnosti da izbegne smetnje tokom vožnje, pružajući osnovne stvari za optimalnu zabavu. Carplay u Porsche Connect će vam omogućiti:

- Telefonirajte iza volana vašeg vozila;

- Razmenite poruke sa prijateljima i porodicom;

- Slušajte muziku i mnoge druge multimedijalne numere u potpunoj sigurnosti;

- Snimite slike i video zapise po želji;

- Kontrolišite vrata vašeg vozila;

- Podelite određene radnje sa putnicima u vašem automobilu;

- Kontrolišite garažna vrata jednom frazom (preko Siri);

- Koristite telefonske aplikacije;

- Koristite navigacione karte;

- Pretražujte na mreži;

 

KAKO KORISTITI PORSCHE CONNECT SA CARPLAY-om?

Da biste iskoristili prednosti Porsche Connect-a, trebalo bi da imate Porsche ID. Ovo je ključ za digitalizaciju vaše vožnje. Sa ovim ID-om, imaćete pristup svim dostupnim uslugama, uključujući Apple Carplay. Da biste to uradili, počnite tako što ćete uključiti svoje vozilo. Kada to uradite, povežite svoj iPhone sa USB A interfejsom na centralnoj konzoli automobila. Zatim potvrdite upotrebu Carplay-a na Porsche Connect-u. Biće vam predstavljena poruka upozorenja koju treba da prihvatite. I to je to! Sada možete da koristite Porsche Connect sa svim njegovim funkcijama koristeći glasovnu kontrolu ili osnovne kontrole vašeg automobila.