Kako instalirati novi GPS na bord Peugeot 4007?

Kako instalirati novi GPS na bord Peugeot 4007?

Kako instalirati novi GPS na bord Peugeot 4007?

Najnovija generacija GPS sistema ima sjajne mogućnosti. Pored toga što pružaju informacije o rutama kojima treba ići do vašeg odredišta, oni takođe pružaju informacije o najboljim rutama kojima treba ići, kako bi se izbegla duga čekanja zbog gustine saobraćaja. Stoga je normalno da više ne možemo bez ovog uređaja. U slučaju kvara, zamena GPS-a postaje hitna situacija. Sada to možete i sami.

Otkrijte sada korake za zamenu GPS-a na bordu Peugeot 4007 (uklanjanje starog GPS-a, povezivanje i instalacija novog GPS-a).

 

Kako ukloniti originalni GPS sistem?

Današnje tržište nudi integrisane GPS navigacije, uređaje koji su vrlo jednostavni za upotrebu - više vam nije potreban ogroman ekran za vaš GPS; sada je sastavni deo kontrolne table i ima dodirni ekran. Navigacijom možete upravljati pomoću komandi koje su prisutne na upravljaču.

Kada kupujete svoj novi dragulj, imajte na umu da svaki model automobila ima svoje specifičnosti u pogledu kompatibilnosti sa navigacijom. Otkrijte naše navigacije sa integrisanim GPS-om za Peugeot 4007. Dostupni su u nekoliko veličina, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem Peugeot-u.

Zamenite svoj GPS sistem profesionalcem pažljivo prateći ove korake. Pre svega, morate da imate ključeve za uklanjanje navigacije da biste olakšali ovaj zadatak. Prvi alat koji ćete koristiti je ravni ključ za otključavanje. Morate ga umetnuti u predviđene rupe da biste uklonili originalnu navigaciju. Kada uklonite staru navigaciju, morate je isključiti tako što ćete ukloniti sve povezane kablove.

Sada imate prostora da instalirate svoju novu integrisanu GPS navigaciju. Sada nastavite i priključite je da biste instalirali uređaj.

 

Kako uspostaviti vezu sa novim GPS-om?

Da bi GPS vašeg automobila ispravno funkcionisao, morate biti sigurni da su veze pravilno izvedene. Kompatibilna navigacija dolazi sa kompletom kablova. Da biste povezali svoj novi uređaj, prvo morate da identifikujete kablove, a zatim da navigaciju povežete sa antenom automobila. Zatim povežite kablove između navigacije i periferne opreme (prijemnik i pojačalo) Peugeota ​​4007. Sada je vreme da proverite rad i dovršite instalaciju uređaja.

 

Kako novi sistem učiniti operativnim i funkcionalnim?

Kada se veze uspostave, morate nastaviti sa podešavanjima parametara vaše navigacije. Da biste to uradili, idite u meni „sistem“ i unesite željene promene. Ova podešavanja vam omogućavaju da organizujete kontrolnu tablu prema svojim željama, pa čak i da napravite naprednije promene (korišćenje funkcija telefona, veza sa spoljnim izvorima, podešavanja zvuka, prikaz zadnjeg video ekrana, sigurnost ručne kočnice itd.).

Sada možete da instalirate navigaciju u automobil prateći procedure razvijene u ovom sadržaju onoliko često koliko se za tim ukaže potreba. Učinite sebi uslugu i uživajte u svom GPS-u.

Koristite svoje omiljene aplikacije poput Waze, Spotify, Youtube, Netflix ... i sve ovo savršeno integrisano u vaše vozilo, kao original!