Kako instalirati navigaciju u moj Alfa Romeo Mito?

Kako instalirati navigaciju u moj Alfa Romeo Mito?

KAKO INSTALIRATI NAVIGACIJU U MOJ ALFA ROMEO MITO?

Želite da instalirate navigaciju u svoj Alfa Romeo Mito, ali ne znate šta da radite? Na pravom ste mestu! Objasnićemo vam sve tačke koje treba da znate. Idemo!

 

Zašto GPS navigacija?

Danas je neophodno imati GPS funkcionalnost u vozilu. U Alfa Romeu Milto, originalna navigacija možda nema ovu opciju. Tako je vozač primoran da koristi pametni telefon za navigaciju GPS-om, što je opasno u vožnji.

Da biste imali GPS na bordu Alfa Romeo Mito, postoje dva načina:

- Dodajte GPS jedinicu sa ekranom

- Promenite originalnu navigaciju i odlučite se za GPS navigaciju

Pa sta da radim? Prema mišljenju profesionalaca, najbolje je odabrati GPS navigaciju kompatibilnu sa vašim Alfa Romeo Mito. Na ovaj način moći ćete da uživate u GPS funkcionalnosti i nekoliko drugih opcija u svom vozilu.

 

Promenite originalnu navigaciju

Ne sviđa vam se originalna navigacija ugrađena u vaš Alfa Romeo Mito? Želite da je promenite i odaberete GPS navigaciju? Izbor uređaja nije laka stvar. Na tržištu je sve više modela, ali nije lako pronaći pravi uređaj.

Da biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor, odaberite našu Alfa Romeo Mito Android 10 navigaciju. Zašto biste je izabrali?

Pored svoje cene, naša navigacija ima 7-inčni HD ekran osetljiv na dodir, ugrađeni CD / DVD plejer i kompatibilna je sa komandama na upravljaču. Koristeći Play Store, vozač može da instalira na ekran automobila nekoliko aplikacija kao što su Waze, Spotify, Sygic, Apple Music itd. Za GPS navigaciju, naš model je opremljen evropskom GPS navigacionom mapom koja radi čak i bez Interneta.

Imajte na umu da je naša navigacija instalirana u Plug & Play-u. Pored toga, ima RCA video ulaz, koji vam omogućava povezivanje kamere za vožnju unazad.