Kako instalirati Mirror Link?

Kako instalirati Mirror Link?

Kako instalirati Mirror Link?

Iako Mirror Link pomaže u omogućavanju većeg pristupa aplikacijama putem centralne konzole automobila, mora se priznati i da vrlo mali broj ljudi zaista zna kako uspešno instalirati ovaj sistem u svoje automobile. Ovaj sadržaj ocrtava čitav proces prevazilaženja ovog velikog deficita. Hajde da saznamo zajedno.

 

AUTOMOBILI POVEZANI SA APPLE I ANDROID SISTEMIMA

Današnji proizvođači automobila fleksibilniji su nego ikad. Oni sve manje oklevaju da dozvole da se najpopularniji operativni sistemi u ovom trenutku koriste u modelima vozila koja grade. Pored infotainment sistema koje ovi proizvođači ugrađuju u svoja dela, sada je češće povezivanje Apple Carplay i Android Auto sa sistemima prisutnim u vozilima. Ova dva uređaja omogućavaju vozačima vozila relevantnih marki pristup iOS i Android interfejsu preko ekrana prisutnog u njihovim automobilima. Međutim, iz bezbednosnih razloga postoji malo ograničenje u aplikacijama kojima se može pristupiti putem ovih popularnih sistema. Na sreću, pojavio se Mirror Link koji popunjava ove praznine.

 

INSTALIRANJE MIRROR LINK : KAKO TO URADITI?

Sa Mirror Linkom, mnogo je lakše imati veći i raznovrsniji pristup aplikacijama po vašem izboru čak i tokom vožnje. Bez toga ćete se morati snaći u originalnom infotainment sistemu vašeg automobila.

Međutim, da biste na svoj pametni telefon instalirali Mirror Link za upotrebu u svom vozilu, morate se prvo uveriti da imate kompatibilan model vozila. Kada budete sigurni u ovo, sledeći korak je preuzimanje najprikladnije verzije Mirror Linka za vaše vozilo.

Zatim morate da povežete pametni telefon sa automobilom putem USB kabla. Nakon što preuzmete mirror link, morate da instalirate druge aplikacije poput Waze -a da biste mogli da koristite mirror link. Da biste to uradili, potrebno je da odete u "podešavanja", tačnije u meni više "podešavanja veze" ili "povezivost". Zatim pokrenite ikonu nezavisnog standarda i pritisnite dugme za aktiviranje veze vozila putem USB -a. Odavde ćete imati pristup interfejsu vašeg pametnog telefona na centralnoj konzoli vašeg automobila. Ovo će biti moguće samo ako ste zaista instalirali najkompatibilniji  Mirror Link i na vozilo i na pametni telefon.

 

ZAKLJUČAK

Instaliranje Mirror Link nije tako komplikovano kao što izgleda. Pre nego što uspete, važno je da imate najkompatibilniju verziju za svoj automobil i pametni telefon. Ovaj uređaj je veoma kompletan i omogućava korisnicima pristup širokom spektaru aplikacija sa upravljača vašeg automobila. Objekat koji vaša putovanja čini jedinstvenim, manje dosadnim i veoma zabavnim.