Kako instalirati MIB navigaciju Volkswagen EOS?

Kako instalirati MIB navigaciju Volkswagen EOS?

Kako instalirati MIB navigaciju Volkswagen EOS?

Da li ste naručili MIB navigaciju za svoj Volkswagen, ali ne znate kako da je instalirate? Ovaj vodič je za vas. Otkrijmo kako ga instalirati u vaše vozilo. Idemo !

 

INSTALACIJA MIB U VOLKSWAGEN EOS

Da biste instalirali svoj novi MIB, morate isključiti jedinicu koja je već instalirana u vašem Volkswagenu. Nakon prekida veze, sve što treba da uradite je da instalirate navigaciju koji ste upravo naručili.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odlučite se za uređaj koji se instalira u „Plug & Play“. Na ovaj način, instalacija je brza i laka. Zašto? Jer vam neće trebati da isečete žice ili uprtače. Takođe nećete morati instalirati nijednu aplikaciju ili izvršiti bilo kakve adaptacije.Navigacija se može instalirati za nekoliko minuta i savršeno se uklapa u Volkswagen EOS. Samo spojite konektore sa konektorima automobila i gotovo je. Kontrole na volanu i zadnji parking senzori biće dobro kompatibilni.

Ako nemate veštine da isključite staru i instalirate novu u svoj Volkswagen, ne ustručavajte se da pitate stručnjaka!

 

ODABERITE MIB NAVIGACIJU ZA SVOJ VOLKSWAGEN

Izbor MIB za vaš Volkswagen nije nešto što možete raditi u hodu! Važno je odabrati kvalitetan uređaj. Cena je još jedan kriterijum koji ne treba zanemariti.

Ako tražite MIB navigaciju kompatibilnu sa Apple CarPlay, došli ste na pravo mesto! Povoljne-navigacije vam nude MIB navigaciju sa 6,5-inčnim ekranom osetljivim na dodir koji se na vaš iPhone može povezati preko USB konektora na prednjoj strani.

Podsećanja radi, naša navigacija je kompatibilna sa Volkswagen Golf 5 i 6, Passat B6 i B7, Tiguan, Caddy, EOS, Scirocco, Passat CC, Polo, Beetle, Sharan, Touran i Transporter.

Kako instalirati našu MIB navigaciju? Instalacija se vrši za nekoliko minuta. To je "Plug & Play" i vrlo se lako instalira.