Kako instalirati kameru u Audi A5 cabriolet?

Kako instalirati kameru u Audi A5 cabriolet?

Kako instalirati kameru u Audi A5 cabriolet?

Upravo ste kupili svoju kameru da biste osigurali sigurnost svog Audi A5 cabrioleta. Želeli biste da instalirate ovaj model, ali ne znate kako da postupite. Ili čak ni ne znate koju vrstu kamere da odaberete. Evo detaljnog uputstva o tome kako da instalirate kameru u Audi A5 cabriolet?

 

KAKO INSTALIRATI ZADNJU KAMERU?

Ova instalacija ne zahteva kofer. Instalacija je moguća i na drugim modelima marke Audi kao što su A3, A4, A6, A7 i Q5. Možete je instalirati i na druge brendove kao što su BMW, Mercedes, Lexus i Volvo. Kompatibilan je sa zadnjim i prednjim radarima. Bez obzira na razlog koji vas motiviše da kupite zadnju kameru, imperativ je da odaberete model koji odgovara vašem automobilu. Dakle, možete posetiti našu web stranicu da biste pronašli model ili modele koji su kompatibilni sa vašim Audijem A5 cabrioletom.

 

Instalacioni komplet

Instalacioni komplet se sastoji od interfejsa i šrafova koji će se povezati na MIB (to je na neki način računar koji upravlja medijima u automobilu i nalazi se u kutiji za rukavice). Još uvek u ovom kompletu ćete pronaći LVDS kabal, mali kabal za povezivanje kamera sa interfejsom, kameru za vožnju unazad ugrađenu u ručku prtljažnika, produžni kabal za zadnju kameru, prednju kameru na njenom nosaču, produžni kabal za prednju kameru, alati za izvlačenje MIB-a, alati za otkopčavanje unutrašnje obloge automobila.

 

Pravilna instalacija

Sa instalacijom počinjemo tako što ćemo isključiti bateriju i ukloniti kutiju za rukavice. Za to je potrebno otkačiti bočni kovčeg komandne table na strani suvozača. Pomozite sebi pomoću alata koji ste dobili tako što ćete gurnuti alat u otvor i rotirati zglob. Ponovite operaciju duž celog slota. Zatim odvrćemo 9 novih šrafova prisutnih na instrument tabli na strani suvozača. Jedan desno, 6 u visokom delu kutije za rukavice. I 2 ispod kutije za rukavice. Korisno je koristiti produžetak fleksibilnog ključa da biste došli do šrafova koji se nalazi na dnu levo. Zatim se može delikatno nacrtati kutiju za rukavice koji izmiče. Zatim je potrebno ukloniti MIB tako što ćete ukloniti šrafove koji se nalaze na obe strane ovog.

Kada se MIB ukloni i deponuje, morate isključiti stari snop koji je prisutan i umesto toga spojiti snop koji se dobija sa kamerom. Zatim morate da isključite sivi ili roze utikač da biste na njegovo mesto postavili plavi utikač LVDS kabla koji se isporučuje sa kompletom. Na interfejs povezujemo mali pojas koji se isporučuje uz komplet. Prekidače 1,2 koji se nalaze u crvenom krugu stavite na "uključeno", a 3,4 na "isključeno". Produžni kablovi kamera moraju biti povezani na mali kablovski snop. Dve crvene žice su povezane između njih i sa ljubičastom žicom koja dolazi iz malog snopa. Jedan ponovo povezuje, a zatim akumulator, a zatim pali automobil. Stavili smo brzinu unazad da vidimo da li se slika pojavljuje. Ako ne, znači da ste loše povezali prekidače.