Kako instalirati GPS u Opel Astra J?

Kako instalirati GPS u Opel Astra J?

KAKO INSTALIRATI GPS U OPEL ASTRA J?

Da li želite da instalirate GPS u Opel Astru J? Pa, ne brini više o tome. Zaista, tehnološka evolucija je danas omogućila geolokaciju putem GPS -a. Gotovo je nemoguće izgubiti se ako se prepustite vođenju ove tehnologije. Stoga, opremanje vašeg vozila ugrađenim GPS -om više nije pitanje luksuza, već potreba. Otkrijte u ovom vodiču kako da instalirate GPS na Opel Astru J?

 

Izvlačenje originalne Opel ASTRA NAVIGACIJE

Opel Astra možda nije najnaprednije vozilo, ali su njegove performanse i dalje dovoljne da privuku veliki broj vozača. Međutim, jedini koncept koji drži ljude dalje od ovog automobila je njegova fabrička navigacija za automobile. Srećom, danas postoje nove na https://povoljne-navigacije.com/collections/navigacije-opel/products/navigacija-android-opel-astra-j. Tako ćete morati da instalirate novog domaćina u automobil preko Opel Astra navigacije kako biste uživali u širem spektru funkcija, zabavi i GPS navigaciji.

Originalna navigacija Opel Astra bila je standardni CD30 sa komandama na volanu. Međutim, proces uklanjanja bio je za povezivanje navigacije Opel Astra. Zbog toga morate:

- Prvo uklonite sve CD -ove umetnute u postojeću jedinicu i isključite kontakt.

- Uklonite CD30 uređaj pomoću alata za otključavanje navigacije DIN.

- Odvojite konektore Quadlock i antene sa ručicom sa obe strane. Imajte na umu da svaki CD30 ima jedinstveni kod na opremljenom vozilu. Ako planirate da ga preprodate, morate ga dekodirati pre nego što ga deinstalirate pomoću odgovarajućeg Opelovog dijagnostičkog alata.

- Pomoću ravnog šrafcigera uklonite ivice i uklonite kavez za CD30.

 

Instalacija i povezivanje Opel ASTRA NAVIGACIJE

Uklanjanje originalne navigacije je najduži korak u povezivanju navigacije Opel Astra. Postavljanje nove Opelove GPS navigacije relativno je jednostavno i sastoji se od:

- Instalirajte na kontrolnoj tabli i provucite Quadlock preko kablova.

- Povucite kabal unazad i savijte različite jezičke da biste pričvrstili držač na mestu, a zatim gurnite metalni kavez na glavnoj jedinici u otvor.

- Priključite adapter Quadlock na novu Opel Astra Android navigaciju za automobil. Veliki interfejs blok je dizajniran za povezivanje adaptera za daljinsko upravljanje.

- Preostale krajeve spojite na utikač i Opel Quadlock antenu. U ovom trenutku, navigacija je povezana sa automobilom i ne mora da se instalira na kontrolnu tablu.

- Zatim biste trebali da testirate instalaciju uključivanjem kontakta. Uverite se da je uređaj uključen i da su svi tonovi i memorisane memorije i dalje sačuvani nakon isključivanja kontakta.

- Takođe proverite komande na upravljaču. Ovo možda nije intuitivno zbog preopterećenja uzrokovanog prebacivanjem signala.

Gurnite zamensku navigaciju u priključnu stanicu. Nekoliko setova kablova i adaptera mora biti instalirano iza opreme. Kockasta rupa u gornjem levom delu prostora iza crtice pruža dobar prostor za skladištenje ovih predmeta. Takođe bi trebalo da napravi više prostora za samu navigaciju u automobilu.

Konačno; testirajte opremu da biste videli da li radi.