Kako instalirati GPS na Peugeot 208?

Kako instalirati GPS na Peugeot 208?

KAKO INSTALIRATI GPS NA PEUGEOT 208?

GPS je satelitski sistem za pozicioniranje. Zahvaljujući svom načinu rada, možete znati svoj položaj ili položaj vaše robe. Postajući temeljna potreba za profesionalce i pojedince, instaliranje GPS -a za Peugeot 208 zahtijeva razmatranje određenih koraka koje vam otkrivamo u ovom članku.

 

Odaberite svoju pogodnu lokaciju

Počnite tako što ćete postaviti GPS ispred sebe u vozilo, jer je to uređaj sa ekranom. Ovo će vam olakšati pregled tokom vožnje i uprkos vašoj brzini. Za bolju lokaciju vašeg Peugeot 208 GPS -a, izbegavajte da ga zalepite ispred vozača na vetrobran, jer vam to može ometati pogled tokom putovanja. Bilo koja instalacija u blizini svetla i vaših vrata može otežati vidljivost.

Da biste izbegli bušenje bilo gde za svoj Peugeot 208 tokom instalacije vašeg GPS -a, koristite najbolju preporučenu lokaciju. Ovo je za uklanjanje navigacije. Ovaj je podeljen na dva dela: deo ekrana koji se nalazi na vrhu i deo DVD plejera koji se nalazi iznad tastera klima uređaja. Dakle, pređite na demontažu ovog originalnog uređaja da biste pronašli bolje mesto za svoj Peugeot 208 GPS. Pomoću ravnog ključa umetnite ga između izlaza za klima uređaj i vrha armaturne ploče da biste ga mogli izvaditi.

 

GPS žičana veza

Nakon što ostavite mesto instalacije čisto, pokušajte da povežete žicu sa vašim GPS -om da biste testirali njegov rad i zabeležili sva podešavanja. Umetnite GPS Sim u svoj mobilni telefon da biste ga dekodirali ako ima pin kod. Nakon ovih koraka, počnite povezivanjem žica sa vašim GPS -om. Žica za povratni signal može se povezati na nekoliko tipova sistema. Moguće je čak i povezivanje sa žicom vozila.

U stvari, ova veza sa žicom omogućava GPS -u da signalizira ako idete u suprotnom smeru. Kada ga ne povežete, smer vožnje automobila neće biti signaliziran i to može izazvati incidente. Navigacioni sistem neće raditi ispravno ako ne povežete žicu za signal za vožnju unazad. Jedan od najboljih saveta za uspeh je da povežete žicu svetla za vožnju unazad sa zadnjim svetlom vozila. Veza se ipak treba uspostaviti pomoću multimetra izabranog za ovu svrhu. Takođe je važno da neko aktivira kočnicu tokom instalacije.

 

Ažuriranje GPS-a

Nakon instaliranja GPS -a, veoma je važno da ga ažurirate. Tačno je da su satelitski signali dovoljno jaki da dosegnu GPS antenu gde god da se nalazi, ali negde nakon instalacije, signali mogu početi da se pomeraju. Zato ažurirajte da biste osvežili postojeću mapu ili preuzmite mape iz drugih oblasti kako biste pomogli u saobraćaju. Vaš GPS će vam tada pružiti ograničenja brzine, nove adrese, zone javnih radova ili značajan razvoj.