Kako instalirati GPS na KIa Ceed 2013?

Kako instalirati GPS na KIa Ceed 2013?

KAKO INSTALIRATI GPS NA KIA CEED 2013?

Da bi vaš automobil bio bezbedan i bio povezan sa geolokacijom, GPS mora normalno da funkcioniše. Potrebno je uzeti u obzir određene mere predostrožnosti prilikom njegove instalacije. Evo vodiča potrebnih koraka za instaliranje GPS navigacije na Kia Ceed 2013.

 

RASTAVLJANJE STARE NAVIGACIJE

Instalacija GPS jedinice zahteva poštovanje određenih principa. GPS uređaj, koji je opremljen ekranom, mora ostati ispred vašeg automobila, tačnije na instrument tabli. Ovo će olakšati njegovu konsultaciju tokom vožnje. Da biste pronašli bolje mesto za njega, morate rastaviti originalnu navigaciju.

Kia Ceed navigacija se sastoji od dela ekrana koji se nalazi na vrhu i dela DVD plejera koji se nalazi iznad tastera za klima uređaj. Lagano rastavite svoju originalnu navigaciju tako što ćete ukloniti kutiju klima uređaja. Koristite šrafciger sa ravnim glavama da malo uklonite originalni navigaciju. Ako je uklanjanje teško, proverite da li je u kombinaciji sa vašom kutijom za kontrolu klime. Ako je tako, prvo uklonite jedinicu za klimatizaciju da biste bolje uklonili originalnu navigaciju.

Instalacija može biti uspešna ako imate bolji GPS i neke bitne tehničke alate kao što su: veliki Android ekran (za geolokaciju); glavni kabal za napajanje, GPS antena, mali USB konektor, zadnja kamera, video kabal, napajanje, drajv, šrafciger.

 

Operacija instalacije GPS-a

Nakon preliminarnih koraka uklanjanja navigacije i lokacije, naša instalacija će biti laka. Nastavite do povezivanja GPS Kia Ceed navigacije i ekrana, bez da ih direktno instalirate. Ovo nam omogućava da testiramo naš GPS i da nas uverimo u njegov rad pre stvarne instalacije. Ako test pokaže da nema problema, povežite navigaciju sa svim originalnim kablovima i kablovima za GPS antenu, radio antenu, USB produžni kabal.

Zatim priložite navigaciju blog na lokaciju vaše originalne navigacije. Postavite kontrolnu konzolu klima uređaja i odmah vratite poklopac koji se nalazi na menjaču. Kada se ovaj korak završi, pređite na odeljak sa ekranom osetljivim na dodir. Povežite sve druge dodatke za koje smatrate da su važni pre nego što završite instalaciju. Na primer, povežite kabal svoje zadnje kamere osim ako nije bežična. Zatim zavrnite svoj ekran.

Takođe postavite poklopac ekrana, a zatim ponovo povežite kabal iz utičnice klima uređaja na instrument tabli. Nakon što ste uspešno instalirali svoj Kia Ceed GPS za 2013. godinu, pređite na eksperimentisanje. Ali mnogo pre toga, pređite na podešavanja kao što je pomenuto na sajtu na vrhu, za optimalnu upotrebu na putevima: GPS, TNT, kontrole na volanu, boja vašeg GPS ekrana.