Kako instalirati GPS na Fiat 500?

Kako instalirati GPS na Fiat 500?

KAKO INSTALIRATI GPS NA FIAT 500?

Funkcionalni GPS u vašem vozilu, bez obzira na marku, može ponuditi mnoge prednosti tokom vožnje. Upravo ste kupili svoj Fiat 500 i ne možete da aktivirate GPS. Ne treba da brinete! U ovom članku ćemo vam pokazati kako da instalirate GPS na Fiat 500.

 

Instalirajte GPS na Fiat 500

Instaliranje GPS-a na Fiat 500 nije tako komplikovano kao što mislite. Samo treba da sledite ove korake i gotovo je. Dakle, da biste instalirali GPS na Fiat 500, prvi korak će biti da proverite da li je vaš Fiat 500 opremljen navigacijom. Ako ne, morate je kupiti i instalirati. Međutim, najverovatnije je vaš Fiat 500 došao sa ugrađenom navigacijom. Dakle, vaš jedini zadatak će biti da aktivirate GPS jer je već instaliran. Da biste to uradili, idite u meni svoje navigacije.

Moguće je da je navigacija na engleskom, a ne na vašem jeziku. Moraćete da promenite jezik da biste ga učinili jasnijim. Da biste to uradili, idite na podešavanja na ekranu svoje navigacije. Zatim kliknite na „Jezik i unos“, zatim na „Jezik“ i izaberite „Srpski“. Sada se vratite na početni meni i uđite u IGO aplikaciju koja je dostupna u meniju. Kada uđete u aplikaciju, idite na podešavanja, a zatim u odeljak „Region“. Tamo morate da izaberete svoj region i potvrdite izbor tako što ćete napustiti aplikaciju. Upravo ste instalirali GPS za svoj Fiat 500.

 

Zašto instalirati GPS na Fiat 500?

GPS na Fiatu vam nudi nekoliko prednosti baš kao pametni telefoni i drugi namenski uređaji. Zaista, GPS je direktno integrisan u vašu kontrolnu tablu, što znači da je nemoguće da bude ukraden. Štaviše, imate mogućnost da ga povežete sa radio antenom vašeg Fiata, kako biste imali više nego savršen prijem. Takođe, integrisani GPS je obično povezan na glasovnu komandu ili na volan. Ovo vam omogućava da ga prilagodite svom ukusu bez skidanja ruku sa volana. Većinu vremena GPS ekran na Fijatu je veći nego na pametnom telefonu. Ovo olakšava čitanje i manipulaciju. Pored toga, GPS integrisan u sistem vašeg Fiata može biti povezan sa slušanjem audio sadržaja (radio, muzika). Ovo će vam omogućiti da se bolje koncentrišete na svoju rutu, koristeći GPS samo kada treba da promenite rutu.

Za kompletnu montažu, naša navigacija će moći da vas zavede zahvaljujući opcijama koje originalna navigacija Fiat 500 nema. Pošto je Play Store integrisan, nema ograničenja: slušajte muziku, navigirajte GPS-om, igrajte igrice, gledajte Netflix, surfujte internetom, idite na društvene mreže, ...

 

Različiti modeli GPS-a za ugradnju u vaš Fiat 500

Postoje različite vrste GPS-a za opremanje vašeg vozila opremom za navođenje i praćenje rute. Postoje klasični GPS, GPS stare generacije i GPS nove generacije (sa Carplay i Android Auto). Klasični GPS su oni koji se nalaze u modernim automobilima. GPS jedinice starije generacije uglavnom imaju ekran za navigaciju i USB port za ažuriranje. GPS jedinice novije generacije dolaze sa samostalnim Android Auto ili Carplay sistemom koji u potpunosti integriše Android ili Apple tehnologije, obično kao standard.

Naše Android navigacije na Povoljne-navigacije su sve kompatibilne sa Apple Carplay i Android Auto.