Kako instalirati GPS na BMW serije 5 F10?

Kako instalirati GPS na BMW serije 5 F10?

Kako instalirati GPS na BMW serije 5 F10?

Prema svom nazivu GPS ili navigacija vozila, GPS je kompjuterski alat koji se koristi za geolociranje robe. Ovaj alat je već na tržištu i ima mnogo primena, posebno u vozilima. Želite da znate kako da instalirate GPS u svoj BMW serije 5? Pročitajte!

 

Alati i pripreme za montažu

Da biste olakšali instalaciju GPS-a u vašem vozilu, preporučuje se upotreba brojnih alata. Ovo su glavni osnovni alati prilikom podešavanja GPS-a i druge dodatne opreme. onda morate:

 

Posedujte BMW serije 5 F10

Ovo je klasa vrhunskih vozila na kojima će biti ugrađen GPS. Zaista, ako niste pažljivi, rizikujete da deformišete svoju instalaciju i pokvarite mnoge stvari u vašem vozilu, što bi bila prava šteta.

 

Imajte veliki Android ekran

Naša prodavnica nudi HD ekran osetljiv na dodir koji će zameniti vaš originalni ekran od 6,5 ili 8,8 inča. Omogućava da imate sve aplikacije, kao i GPS, muziku, kao video kao što su Youtube ili Neflix, ...

 

Glavni kabal za napajanje

Koristi se za napajanje svih instaliranih dodataka, bilo da je u pitanju novi ekran osetljiv na dodir ili kamera za vožnju unazad.

 

GPS antena

To je mrežni element koji snima osnovnu vezu za GPS funkcionalnost, i naravno dostupan je u svakom od naših kompleta. Potrebni su mu i: mali USB konektor, kamera za vožnju unazad, video kabal, napajanje, ključ, šrafciger.

 

Stvarna instalacija GPS-a

Da biste instalirali GPS, potrebno je da uklonite originalnu navigaciju tako što ćete demontirati jedinicu klima uređaja. Zatim šrafcigerom Torx T20 uklonite originalnu navigaciju koji ste pričvrstili sa 2 ili 4 šrafa, u zavisnosti od toga da li je u pitanju poslovna ili profesionalna navigaacija. Ako je rastavljanje teško, prvo izvadite klima uređaj. Dakle, pošto su uklonjene sve prepreke, moraćemo da ugradimo naš GPS u naš BMW serije 5 F10.

Povežite BMW Android 10.0 GPS navigaciju i ekran bez njihovog instaliranja. Ova procedura je namenjena testiranju ispravnog funkcionisanja stanice. Ako nema problema, povežite navigaciju sa svim originalnim kablovima i kablovima za GPS antenu, radio antenu, USB produžetak. Sve je uključeno u potpunosti PLUG&PLAY, što znači da ne menjamo originalni uprtač i ne sečemo ga. Pronađite A/C konzolu i odmah vratite poklopac na mjenjaču. Nakon uspešnog završetka ovog koraka, sada pristupite delu ekrana osetljivog na dodir.

Pričvrstite konektor i zavrnite ekran na mesto. Takođe postavite poklopac ekrana i ponovo povežite kabal iz utičnice na instrument tabli. Uspešno ste instalirali svoj BMW serije 5 GPS. Možete ga isprobati i ako je navigacija uključena, ne oklevajte da izvršite neophodna podešavanja ili podešavanja za optimalnu upotrebu na putu: GPS, DAB, kontrole na volanu, boja ekrana.