Kako instalirati GPS na BMW serije 1

Kako instalirati GPS na BMW serije 1

KAKO INSTALIRATI GPS NA BMW SERIJE 1

Prema svom nazivu GPS ili navigacija, GPS je kompjuterski alat za geolociranje robe. Ovaj alat se demokratizovao na tržištu i ima mnogo primena, posebno u vozilima. Želite da znate kako da instalirate GPS u svoj BMW 1 serije?  Fokusirajte se !

 

Alati i pripremne radnje instalacije

Da biste olakšali ugradnju GPS-a u svoje vozilo, preporučljivo je da imate na raspolaganju brojne alate. Ovo su glavni alati, odnosno oni koji su neophodni za instalaciju GPS-a i druge dodatne opreme. Zatim je neophodno:

- Imati svoje vozilo BMW serije 1

Ovo je kategorija vozila koja će biti podvrgnuta instalaciji GPS-a. Zaista, ako pratite ove preporuke tako što ćete ih primeniti na druga vozila, možete iskriviti svoju instalaciju i uništiti mnoge stvari u vašem automobilu.

- Imajte veliki Android ekran

Ovo je vaš ekran koji ćete koristiti da gledate geolokaciju, a takođe i zadnji deo pomoću kamere za vožnju unazad.

- Glavni kabal za napajanje

Koristi se za provođenje struje i za napajanje svih dodataka instalacije.

- GPS antena

To je mrežni element, on preuzima vezu od suštinskog značaja za funkcije GPS-a, naravno obezbeđen je u svakom od naših kompleta. Takođe je neophodno imati na raspolaganju: mali USB konektor, kameru za vožnju unazad, video kabal, napajanje, drajv, šrafciger.

 

Stvarna instalacija GPS-a

Da biste instalirali GPS, morate ukloniti originalnu navigaciju tako što ćete izvaditi kutiju za klima uređaj. Zatim koristite šrafciger Torx T20 da uklonite svoju originalnu navigaciju fiksiranu sa 2 ili 4 šrafa, u zavisnosti da li se radi o poslovnoj ili profesionalnoj navigaciji. Ako je uklanjanje teško, prvo izvadite kutiju klima uređaja. Na ovaj način su uklonjene sve prepreke i lako ćemo instalirati GPS u vašu BMW 1 seriju.

Nastavite do povezivanja GPS bloka BMW Android 10.0 i ekrana, bez njihovog instaliranja. Ovaj postupak ima za cilj da testira ispravno funkcionisanje stanice. Ako nema problema, povežite navigaciju sa svim originalnim kablovima i kablovima za GPS antenu, radio antenu, USB produžni kabal. Zatim popravite radio blog tako što ćete ga zavrnuti. Postavite kontrolnu konzolu klima uređaja i odmah vratite poklopac koji se nalazi na ručici menjača. Nakon uspeha ove faze, pređite sada na deo ekrana osetljivog na dodir.

Stavite konektore na mesto i zavrnite ekran. Takođe postavite poklopac ekrana, a zatim ponovo povežite kabal iz utičnice klima uređaja na instrument tabli. Upravo ste završili uspešno instaliranje vašeg BMW-a serije 1 GPS. Možete pokušati da ga testirate, ako je navigacija uključena, ne oklevajte da napravite različita podešavanja ili podešavanja neophodna, kao što je pomenuto na sajtu player-top avis, za optimalnu upotrebu na putevima: GPS, DAB, volan kontrole, boja ekrana.