Kako instalirati Carplay u vaš automobil po pristupačnoj ceni?

Kako instalirati Carplay u vaš automobil po pristupačnoj ceni?

Kako instalirati Carplay u vaš automobil po pristupačnoj ceni?

Srećom, mali budžeti mogu imati koristi od svih karakteristika koje nudi Appleov sistem automobila u vašem automobilu. Poslednjih godina sve više i više vozila, uključujući pristupačne modele, integrišu ovaj sistem. Pogledajmo zajedno kako instalirati CarPlay u vaš automobil po pristupačnoj ceni. Idemo!

 

AKTIVIRAJTE CARPLAY

Da li je vaš automobil kompatibilan sa CarPlay? U ovom slučaju, trebalo bi da znate da se nema dodatnog plaćanja da biste imali koristi od funkcionalnosti koje nudi pomenuti ugrađeni sistem. Jednostavno aktiviranje i gotovo je.

Ne brinite! Nema instalacije. Sistem je već prisutan u vozilu, a konfiguracija sa iPhone-om se jednostavno vrši putem USB kabla ili bežične veze (Wi-Fi ili Bluetooth). Nećete morati da instalirate dodatne aplikacije.

Da biste konfigurisali CarPlay, evo sledećih koraka:

- Uverite se da je na iPhoneu omogućen glasovni čarobnjak;

- Priključite iPhone u USB port automobila (preporučuje se da koristite originalni Apple Lightning kabal) ili putem bežične veze (Wi-Fi ili Bluetooth);

- Pritisnite i zadržite dugme za glasovnu kontrolu na upravljaču, dok na iPhone-u odaberite vozilo pod naslovom „Dostupni automobili“ i sledite glasovnog asistenta za podešavanje;

Tako se CarPlay automatski pokreće na ekranu navigacije. Ako se sistem ne pokrene, učinite to ručno pritiskom na „meni“, zatim „Povezane usluge“ i izaberite opciju „CarPlay Apple“.

Podsećanja radi, postoji više od 200 modela automobila kompatibilnih sa CarPlay-om, uključujući Abath, Acura, Martin, Bently, BMW, Buick, Cadillac, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Cowin Auto, Dodge, DS Automobili, Ferrari, Fiat, Ford Genesis, GMC, Haima, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lifan, Mazda, Lamborghini, Mercedes, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, RAM, Seat, Skoda, Subaru, Renault, Roewe, Suzuki, Vauxhall, Volvo , Volkswagen, itd. Kompletna i ažurirana lista dostupna je na Apple web stranici.

Ako vaše vozilo nije kompatibilno sa CarPlay, jednostavno instalirajte CarPlay modul ili navigaciju kompatibilan sa ugrađenim sistemom.

 

INSTALIRAJTE CARPLAY MODUL

Vaše vozilo nije kompatibilno sa CarPlay? Budžet vam je ograničen, a niste uštedeli dovoljno da biste kupili vozilo koje već ima Apple-ov ugrađeni sistem? Srećom, postoji rešenje koje vam može spasiti život: CarPlay modul.

CarPlay modul je dodatak koji se na navigaciju može povezati putem USB kabla ili bežično da bi se iskoristile sve funkcije koje nudi sistem u automobilu.

Da biste koristili modul, jednostavno instalirajte CarPlay modul na navigaciju. Kada se instalacija završi, pokrenite aplikaciju na stanici, povežite iPhone sa njom pomoću originalnog USB kabla ili putem Wi-Fi-ja i to je to. Pažljivo!

Generalno, modul vam omogućava da koristite CarPlay, Android Auto i Mirror Link. U osnovi, svima se servira! Mnogi vodiči za instalaciju dostupni su na našem BLOGU, štaviše, tehničari su tu da vam pomognu u izboru tako što će vas savetovati u najboljem slučaju.

 

INSTALIRAJTE KOMPATIBILNU ANDROID NAVIGACIJU SA CARPLAY

Da bi tehnologija koju je Apple razvio u vašem vozilu, ako nijedan modul ne stane u vaše vozilo, na primer, ako nemate originalni ekran, najjednostavnije je instalirati Android navigaciju kompatibilnu sa CarPlay-om. Na Povoljne-navigacije su modeli sve brojniji i cene prkose svim konkurencijama. Da li znate to? Pogledajte našu internet prodavnicu!

Takođe je moguće uživati u CarPlay-u u vašem automobilu pomoću jednostavnog USB adaptera. Ovo je uređaj koji povezuje vaš iPhone sa ekranom navigacije. Pametni telefon puni istovremeno kada je priključen. Imajte na umu da je ovaj dodatak kompatibilan sa komandama na upravljaču. Štaviše, njegova instalacija traje samo nekoliko sekundi (Plug & Play). Sve navigacije na našoj stranici kompatibilni su sa Apple Carplay i Android Auto!

Ukratko, svako može da instalira CarPlay u automobil. Koje god rešenje da se izabere, vozač će imati koristi od svih funkcionalnosti koje sistem automobila nudi od marke do Apple-a, što samo može poboljšati njegovu udobnost i sigurnost na bordu.