Kako instalirati Carplay u Jeep Cherokee?

Kako instalirati Carplay u Jeep Cherokee?

Kako instalirati Carplay u Jeep Cherokee?

Danas je iPhone postao neophodan u našem životu. Naravno, nezakonito je i rizično koristiti ga tokom vožnje, ali na sreću CarPlay može povezati Appleov pametni telefon sa vašim Jeep Cherokee-om. Ali kako instalirati Apple-ov sistem u automobilu? Sve objašnjavamo, tačku po tačku!

 

INSTALACIJA CARPLAY-a NA JEEP CHEROKEE

Nakon pokretanja vašeg Jeep Cherokee-a, morate da priključite iPhone u automobil. Postoje dve mogućnosti za to:

 

Korišćenje USB-a

Za ovo rešenje, jednostavno koristite kabal za povezivanje iPhone-a sa USB portom dostupnim na Jeep-ovoj komandnoj tabli.

Da biste svoj iPhone napunili, preporučljivo ga je uključiti u utičnicu upaljača.

 

Koristite Bluetooth

Da biste aktivirali CarPlay putem Bluetootha, uverite se da je iPhone u Bluetooth režimu. Posle toga, pokrenite pretragu preko ekrana vašeg Jeepa, identifikujte Bluetooth svog telefona i aktivirajte ga. Ne zaboravite da unesete sigurnosni broj na telefon i konzolu vozila. Na kraju, proverite da li je ikona Bluetooth povezana na vaš pametni telefon.

Jednom aktiviran, CarPlay će se automatski pojaviti na ekranu Jeepa.

 

UPOTREBA CARPLA-a NA JEEP CHEROKEE

Da biste iskoristili prednosti Apple CarPlay funkcija na vašem Jeep Cherokee, jednostavno koristite meni prikazan na ekranu vozila. To je baš kao da koristite mobilni telefon.

Appleov sistem u automobilu omogućava vam upućivanje i primanje poziva, pisanje SMS-a dok diktirate komandu, praćenje navigacije na GPS-u, slušanje muzike i još mnogo toga. Takođe je moguće instalirati vaše omiljene aplikacije.

Ako navigacija instalirana u vašem vozilu nije kompatibilna sa Appleovim sistemom u automobilu, odaberite CarPlay modul za Jeep sa Uconnect sistemom! To je uređaj koji se brzo i lako instalira, znajući da se savršeno integriše u automobil. Samo spojite konektore sa konektorima u vozilu i gotovi ste.

Imajte na umu da će vam Povoljne-navigacije poslati Carplay modul prilagođen VIN-u vašeg džipa.