Kako instalirati Carplay u DS5?

Kako instalirati Carplay u DS5?

Kako instalirati Carplay u DS5?

Poslednjih godina iPhone je među najprodavanijim pametnim telefonima u svim krajevima sveta. Zbog toga CarPlay postaje sve popularniji među vozačima. Štaviše, funkcije koje nudi Apple-ov sistem u automobilu postaju sve brojnije, praktičnije i efikasnije. Pa kako dobiti CarPlay u DS5?

Ako vaš DS5 nije kompatibilan sa Apple CarPlay, trebali biste znati da postoji rešenje koje će od njega imati koristi. Hajde da saznamo!

 

ZAŠTO CARPLAY U VAŠEM DS5?

Bez oklevanja, Apple CarPlay je među najboljim sistemima u automobilu. Zašto? Zato što nudi širok spektar karakteristika za vozača i putnike.

Apple CarPlay omogućava vozaču da koristi Deezer ili Spotify na bordu za slušanje muzike, navigaciju GPS-om poput Waze-a i Google Maps-a, ​​slušanje audio-knjige na Audible-u itd. Takođe može da koristi Siri glasovni asistent za pozivanje i / ili primanje telefonskih poziva, slušanje/ ili slanje poruke itd.

U većini slučajeva, Apple CarPlay je kompatibilan sa komandama na upravljaču. Tako vozač može uživati u nekoliko karakteristika bez potrebe da pomera ruke sa volana.

 

INSTALACIJA CARPLAY MODULA U DS5

Ako imate Apple CarPlay na bordu DS5, nema ništa bolje od odlučivanja za modul. Na tržištu su modeli sve brojniji, a izbor nije lak. Pa gde pronaći pravi uređaj? Povoljne-navigacije nude dva modula, u zavisnosti od modela vašeg DS5.

Za DS5 od 2014. do 2016. godine pružamo vam kvalitetniji CarPlay modul. Njegova cena prkosi svakoj konkurenciji.

Što se tiče DS5 od 2017. godine, naša internet prodavnica vam nudi CarPlay modul koji se lako instalira po najboljoj ceni na tržištu.

Bez obzira koji modul odabrali, naši CarPlay moduli se vrlo lako instaliraju. Oni su "Plug & Play" i savršeno se uklapaju u vozilo.

Za više informacija posetite našu e-prodavnicu!