Kako instalirati Carplay u BMW?

Kako instalirati Carplay u BMW?

Kako instalirati Carplay u BMW?

U BMW-u nema ništa bolje od Apple CarPlay-a, posebno vozač ima iPhone i navikli su da ga koriste. Pa, kako instalirati CarPlay u BMW? Kako iskoristiti sve funkcije koje nudi ovaj sistem? Bacimo pogled!

 

AKTIVIRAJTE CARPLAY

U nekim automobilima marke BMW, Apple CarPlay se standardno ugrađuje u navigaciju vozila. U ovom slučaju, vozač samo treba da proveri da li je sistem aktivirao proizvođač. Ako nije, on / ona može kontaktirati naš tim da naredi aktivaciju.

Carplay aktivacija za BMW je dostupna ovde.

Kada se aktivacija završi, jednostavno povežite iPhone putem USB kabla ili bežične veze (Wi-Fi ili Bluetooth). Nema kablova za presecanje!

Da biste konfigurisali CarPlay, potrebno je uraditi nekoliko stvari:

- Aktivirajte glasovnog pomoćnika „Siri“ na vašem iPhone-u;

- Uspostavite vezu između iPhone-a i vozila (putem Wi-Fi-ja i Bluetooth-a);

- Pratite čarobnjaka za konfiguraciju;

 

UGRADITE CARPLAY MODUL U BMW

Vaš BMW nije kompatibilan sa CarPlay-om? Ne paničite! Postoji jednostavan i jeftin način da iskoristite funkcije dostupne na ovom sistemu koji je razvio Apple. Sve što treba da uradite je da instalirate CarPlay modul. Ali šta je tačno to?

CarPlay modul je mali uređaj koji se instalira na navigaciju BMW-a. Instalacija se vrši za nekoliko minuta. Jednom kada je instalacija završena, samo treba da pokrenete aplikaciju na navigaciji, povežete iPhone i to je to.

Povoljne-navigacije nude CarPlay modul boljeg kvaliteta. Zbog cene prkosimo svakoj konkurenciji. Za našu instalaciju postoji na desetine vodiča. Pored CarPlay-a, naš modul takođe vam omogućava da koristite Android Auto i Mirror Link.

Ako budžet to dozvoljava, moguće je i zameniti navigaciju ugrađenu direktno kod vašeg BMW prodavca odabirom modela kompatibilnog sa CarPlay tehnologijom.