Kako instalirati Carplay u Audi R8?

Kako instalirati Carplay u Audi R8?

Kako instalirati Carplay u Audi R8?

U Audiju R8 nema ništa bolje nego imati Apple CarPlay na bordu. Sistem brenda Apple omogućava vozaču da uživa u brojnim funkcijama pažljivo osmišljenim kako bi ih bezbedno vozili. Pa, kako instalirati CarPlay u Audi R8? Koji su koraci za njegovo instaliranje u automobil?

 

ZAŠTO CARPLAY U AUDI R8?

Bez oklevanja, Apple CarPlay je najbolji sistem u automobilu koji možete imati u Audiju R8. Timovi kompanije iz Cupertina udvostručili su napore da nam ponude sistem u automobilu sa svim što vozaču treba da bi bezbedno vozio.

CarPlay omogućava vozaču da upućuje i / ili prima pozive pomoću kontrola na upravljaču ili Siri glasovnog asistenta. Takođe mogu da koriste za traženje uputstava, slušanje svojih omiljenih pesama itd. Pored toga, moguće je imati gomilu aplikacija na kontrolnoj tabli, uključujući Waze, Spotify, Google Maps itd.

Da bi iskoristio prednost ove tehnologije, navigacija mora biti kompatibilna sa Apple-ovim sistemom u automobilu. Ako ne, izaberite Android 10.0 Audi R8 navigaciju! Jednostavno zamenite originalnu navigaciju sa ovom navigacijom sa integrisanim Carplay-om i uživajte u svim funkcijama IOS-a.

 

KORACI ZA INSTALACIJU CARPLAY-a U AUDI R8

Da biste instalirali CarPlay u svoj Audi R8, neophodno je da imate barem Iphone 6 kao prvi korak. Posle toga treba samo da konfigurišete navigaciju, ne zaboravljajući da povežete pametni telefon sa navigacijom putem USB kabla ili Bluetooth-a i Wi-Fi-ja za bežičnu vezu.

Ako je vaš Audi kompatibilan sa CarPlay, jednostavno ga aktivirajte i gotovi ste. Ako nije, treba da konfigurišete CarPlay. Da biste to uradili, evo koraka koje treba slediti:

- Aktivirajte glasovnog pomoćnika na iPhone-u;

- Koristite USB utikač ili bežičnu vezu (Wi-Fi ili Bluetooth) za povezivanje iPhone-a;

- Držite pritisnuto dugme za glasovnu komandu na upravljaču i odaberite vozilo u naslovu „Dostupni automobili“;

- Pratite asistenta za podešavanje;

Tako se Apple CarPlay automatski prikazuje na kontrolnoj tabli.