Kako instalirati Carplay na Peugeot 3008?

Kako instalirati Carplay na Peugeot 3008?

Kako instalirati Carplay na Peugeot 3008?

Poslednjih godina iPhone je postao jedan od najčešće korišćenih pametnih telefona širom sveta. Ali kao što verovatno znate, zabranjeno je koristiti ga tokom vožnje. Zbog toga se toplo preporučuje da CarPlay stavite na svoj Peugeot 3008. Ali kako to učiniti? Preispitujemo situaciju!

 

FUNKCIONALNOSTI KOJE NOSI CARPLAY NA PEUGEOTU 3008

Instaliranjem CarPlay-a na vaš Peugeot 3008, moći ćete da upućujete i primate pozive jednostavnim pokretanjem glasovne komande Siri. Možete čak i da napišete SMS diktirajući komandu. Pored toga, možete slušati muziku sačuvanu na pametnom telefonu, kao i audio knjige i podkastove.

Imajte na umu da postoje neke aplikacije kojima CarPlay nije dostupan.

 

Kako instalirati Carplay na Peugeot 3008?

Da biste instalirali CarPlay, prvo morate da povežete iPhone sa automobilom. Da biste to uradili, postoje dve staze koje morate pratiti:

 

Korišćenje USB kabla

Za ovo rešenje, jednostavno koristite USB kabal da biste povezali iPhone sa navigacijom vašeg Peugeota.

 

Aktivirajte Bluetooth

Što se tiče ove opcije, uverite se da je Bluetooth režim aktiviran na vašem iPhone-u, pre nego što ga povežete sa ekranom svog Peugeota ​​3008. Da biste to uradili, morate da unesete sigurnosni kod na komandnoj tabli vozila i na iPhone-u. Jednom aktiviran, CarPlay se prikazuje direktno na ekranu vašeg automobila.

 

Imajte na umu da je upotreba CarPlay-a vrlo jednostavna. Na raspolaganju vam je meni sa svim dostupnim aplikacijama. Interfejs podseća na interfejs pametnog telefona. Nema ništa komplikovano!

 

Izaberite naš Apple CarPlay modul!

Da biste imali CarPlay na svom Peugeot 3008, samo naručite naš modul sa NAC sistemom. Na ovaj način ćete imati pristup omiljenim aplikacijama na originalnom ekranu vašeg vozila: Waze, Siri, Maps, Google Maps, Deezer, Apple Music, Spotify, Coyote itd. Ovaj modul vam omogućava čak i upućivanje poziva, slanje i primajte SMS poruke ... Takođe su dostupne i kontrole na upravljaču.

Imajte na umu da je naš Apple CarPlay modul kompatibilan sa Peugeot 208, 2008, 308, 3008, 508 i 5008 (od 2016.).