Kako imati kameru za vožnju unazad u Audiju Q2?

Kako imati kameru za vožnju unazad u Audiju Q2?

Kako imati kameru za vožnju unazad u Audiju Q2?

Danas je kamera za vožnju unazad postala jedan od najvažnijih dodataka u Audiju Q2. Nemate je na bordu? Ne brinite! Objasnićemo vam šta treba da uradite da biste je ubacili u svoje vozilo. Idemo !

 

ZAŠTO KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD U AUDI Q2?

Za parkiranje ili vožnju unazad, kamera za vožnju unazad postala je neophodan dodatak na bordu. To je drugi par očiju koji vozaču treba.

Da biste razumeli važnost kamere za vožnju unazad, važno je razumeti kako ona funkcioniše. Kamera je postavljena na registarsku tablicu ili zadnja svetla Audija Q2. Zapisuje sve što se dešava iza automobila dok se vozač parkira ili ide unazad. Video se prenosi direktno na ekran na kontrolnoj tabli. Imajte na umu da postoje kamere za vožnju unazad koje se mogu povezati na navigaciju.

Ukratko, kamera za vožnju unazad nudi bolji pogled na ono što se dešava iza automobila. Kada pada kiša ili sneg, takođe vam omogućava da bolje vidite. Stoga može ograničiti rizik od sudara sa parkiranim automobilom, kantom za smeće, električnim stubom, poštanskim sandučetom itd.

Na tržištu su ove kamere sve brojnije. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, neophodno je da se odlučite za model koji je kompatibilan sa Audi Q2.

 

KOJU KAMERU ZA VOŽNJU UNAZAD ODABRATI?

Na tržištu, kamere za vožnju unazad dostupne su u nekoliko modela, a izbor nije laka stvar.

Povoljne-navigacije vam nude kamere za vožnju unazad za vaš Audi Q2. Uređaj je dobrog kvaliteta i njegova cena prkosi svim konkurencijama. Lako se instalira i prikazivanje je vrlo dobro urađeno. Ne brinite! Nema kablova za presecanje.

Imajte na umu da je naša kamera za vožnju unazad kompatibilna sa Apple CarPlay. Da biste saznali više, slobodno pogledajte našu internet prodavnicu!