Kako imati Carplay u BMW X2?

Kako imati Carplay u BMW X2?

Kako imati Carplay u BMW X2?

U BMW-u X2 nema ništa lepše nego imati CarPlay na bordu. Ovo vozilo je kompatibilno sa Appleovim sistemom u automobilu. Tako se vozaču nude dve mogućnosti: ili povežite iPhone putem USB kabla da biste uživali u funkcijama CarPlay -a ili ga aktivirajte pre nego što počnete da uživate.

 

AKTIVIRAJTE CARPLAY U BMW X2

BMW X2 je automobil koji omogućava Apple CarPlay. Da bi se to iskoristilo, vozač ne mora ništa da plati. Samo ga aktivirajte (ako to već niste uradili) i spremni ste.

Da biste započeli, prvo morate da povežete iPhone sa vozilom putem originalnog USB kabla ili bežične veze. Nakon toga, evo koraka koje treba slediti:

- Aktivirajte Siri na iPhone -u;

- Priključite telefon u BMW-ov USB port, putem Bluetooth-a ili Wi-Fi-ja;

- Držite pritisnuto dugme za kontrolu glasa na upravljaču;

- Izaberite „Dostupni automobili“ na iPhone-u;

- Pratite čarobnjaka za podešavanje;

Ako imate bilo kakvih problema, ne ustručavajte se da kontaktirate prodavca! Oni vam mogu pomoći da aktivirate CarPlay u svom BMW X2.

Ako navigacija nije kompatibilna sa Apple-ovim sistemom u automobilu, neophodno ga je promeniti.

 

KOJI CARPLAY MODUL ODABRATI?

Da biste imali CarPlay u svom BMW X2, mora se pažljivo odabrati modul. Da biste bili sigurni da ćete dobiti sjajnu ponudu, odlučite se za naš Apple CarPlay za BMW sa EVO sistemom!

Naš uređaj se vrlo brzo instalira. Bez obzira da li imate mali ili veliki ekran, on je „Plug & Play“ i instalira se bez potrebe da se prekidaju žice ili uprtači. Da biste ga instalirali, jednostavno isključite staru jedinicu i instalirajte našu tako što ćete spojiti konektore sa konektorima automobila.

Štaviše, modul se savršeno integriše sa BMW X2. Imajte na umu da vam takođe omogućava da instalirate kameru za vožnju unazad, pa čak i prednju kameru!

Ako imate CarPlay na bordu, moći ćete da uživate u nekoliko funkcija. Možete da koristite desetine aplikacija, upućujete pozive, šaljete glasovne poruke itd. Sve pomoću kontrola na upravljaču ili glasovnog asistenta Siri.