Kako imati Carplay na Mercedes Audio 20?

Kako imati Carplay na Mercedes Audio 20?

Kako imati Carplay na Mercedes Audio 20?

Apple Carplay je alat koji obezbeđuje dobru vožnju. Ako ga imate u vozilu, to vam pomaže da zadovoljite mnoge potrebe, uključujući korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje. Međutim, nekim ljudima je teško da ga instaliraju na Audio 20 svog Mercedesa. Ovo je razumljivo. Pošto je Carplay veoma nov uređaj. Pa kako to treba da uradite? Koji su zahtevi? Saznajte u ovom članku kako to da uradite.

 

ŠTA PODRAZUMEVA I ŠTA PREDLAŽE CARPLAY?

Apple Carplay je sigurniji način da uživate u glavnim karakteristikama vašeg telefona, bez ikakvog rizika. Zaista, iPhone-ovi su postali toliko neophodni da čak i dok vozimo, treba da izvršimo operaciju na njima. Ali time se pretvaramo da nismo fokusirani i stvaramo štetu! Da bi se prevazišao ovaj problem, Carplay će reprodukovati ekran vašeg pametnog telefona na displeju vozila. Ovo vam olakšava upotrebu. Takođe, možete imati koristi od pomoći tokom vašeg putovanja. Dakle, očigledno je da ga prepoznajete: Apple Carplay je pravi alat za izvlačenje maksimuma iz vašeg automobila.

 

KOJE SU PREDNOSTI KORIŠĆENJA CARPLAY-a NA MERCEDES AUDIO 20?

Kao što vidite, Apple Carplay pruža jasno primerno iskustvo autonomne vožnje, sa više funkcija za pokretanje. Zaista, možete da izvodite razne komande bez dodirivanja ekrana osetljivog na dodir. Sve što treba da uradite je da uključite Siri da biste to uradili. Carplay na Audio 20 Mercedes-u će vam omogućiti:

- Razmenite telefonske pozive sa svojim najmilijima čak i dok ste u vozilu;

- Šaljete poruke bilo kom kontaktu;

- Budite u stalnoj komunikaciji sa svojim klijentima;

- Pustite muziku i podkastove i mnoge druge numere;

- Pravite selfije, čak i da snimate svoje različite trenutke;

- Surfovanje internetom;

- Pratite svoje planove rute pomoću usluge Navigacija;

- Koristite mnogo aplikacija kao što su Coyote, Spotify, Waze i mnoge druge.

 

KAKO DA IMATE CARPLAY NA MERCEDESU AUDIO 20?

Ako ste nekada morali da platite hiljade evra pre nego što ste imali Carplay u svom Mercedesu, danas to više nije slučaj. Dizajneri ove platforme su učinili Carplay kompatibilnim sa mnogim drugim modelima vozila, uključujući Mercedes od 2011. do 2015. Sve što treba da uradite je da kupite Apple Carplay kutiju i da je instalirate u svoj automobil. Što se tiče instalacije, ne brinite: dekoder je Plug and Play, tako da možete lako da ga podesite. Posebno jer postoji ad hoc uputstvo za upotrebu koje već prati uređaj.

 

Kako da povežem Carplay sa svojim Mercedesom Audio 20?

Moraćete da izaberete između povezivanja preko USB kabla tako što ćete svoj iPhone uključiti u napajanje vozila ili bežičnog povezivanja uparivanjem dva uređaja pomoću Bluetooth-a. To su u osnovi 2 načina za uživanje u Carplay-u na Mercedes Audio 20.