Kako imati Bluetooth zvuk na BMW-u?

Kako imati Bluetooth zvuk na BMW-u?

Kako imati Bluetooth zvuk na BMW-u?

Iako BMW automobili imaju Bluetooth telefone, oni nisu nužno opremljeni Bluetooth zvukom za slušanje muzike sačuvane na njihovom pametnom telefonu. Pa kako doći do Bluetooth zvuka na vašem BMW-u? Preispitujemo situaciju!

 

Aktivirajte Bluetooth zvuk

U nekim slučajevima jednostavno aktivirajte Bluetooth zvuk na svom BMW-u i gotovi ste. Da biste to uradili, potrebno je da pristupite podešavanjima navigacije. Ako problem nije rešen, pokušajte da resetujete sinhronizaciju. Imajte na umu da se toplo preporučuje redovno ažuriranje Bluetooth-a u vozilu.

Zapamtite da je važno proveriti da li je vaš mobilni telefon kompatibilan sa vašim BMW modelom. Da biste to uradili, posetite zvaničnu web stranicu proizvođača.

Međutim, treba napomenuti da neki BMW automobili nemaju Bluetooth zvuk. Ako je to vaš slučaj, znajte da postoji rešenje koje vam može spasiti život: modul za strimovanje. Mi poentiramo!

 

Koristite modul za strimovanje

Da biste na svom BMW-u imali Bluetooth zvuk, samo naručite modul za streaming! Dostupan je u našoj internet prodavnici po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

To je mali dodatak koji struji listu pesama na BMW-u. Ne brinite zbog toga! Alat prihvata Bluetooth sa najnovijih Android i iOS pametnih telefona.

Instalacija modula za strimovanje vrši se za nekoliko sekundi. Samo ga spojite u naslon za ruke. Posle potražite uređaj "BT zvučnik" i to je to! Nećete morati da unosite kod da biste se povezali. Ko kaže bolje?

Jednom kada instalirate modul, sve što treba da uradite je da odete na YouTube, Deezer, Spotify ... ili Apple Music da biste slušali omiljene pesme u svom automobilu.

Pa, da li biste želeli da naručite ovom modulu za streaming da ima Bluetooth zvuk na vašem BMW automobilu? Pogledajte našu internet prodavnicu!

Zapamtite da Povoljne-navigacije nude kupcima širok spektar kablova za navigaciju, kao što su filter smetnje za kamere za vožnju unazad, GPS antena, AV video kabal itd.