Kako imati Apple Carplay u DS4?

Kako imati Apple Carplay u DS4?

Kako imati Apple Carplay u DS4?

Apple CarPlay je među najpopularnijim sistemima među vozačima. Zašto? Zato što im nudi na desetine korisnih funkcija na bordu. Ako se pitate kako da postavite Apple CarPlay u svoj DS4, došli ste na pravo mesto!

 

ZAŠTO CARPLAY U DS4?

Appleov sistem u automobilu jedna je od najpopularnijih tehnologija među vozačima. Omogućava im da koriste glavne karakteristike iPhone-a direktno na dodirnom ekranu navigacije.

Tehnologija je takođe opremljena glasovnim asistentom koji pomaže u poboljšanju bezbednosti na bordu. Zašto? Zato što omogućava vozaču da upućuje i / ili prima pozive bez potrebe da dodiruje ekran navigacije ili njihov iPhone, šalje tekstove, čita poruke itd.

Apple CarPlay takođe omogućava vozačima da prikazuju svoje omiljene aplikacije na ekranu automobila. Na primer, mogu se kretati GPS sistemom koji nije dostupan na navigaciji, kao što su Waze ili Map, slušati muziku na Spotify, Tidal, Amazon Music ili Deezer itd.

Ostale aplikacije su kompatibilne sa CarPlay-om. Spominjemo Apple Podcast, Overcast, NPR One, Downcast, WhatsApp, Stitcher, Clammr, Audible, Audiobooks itd.

Pa kako imati CarPlay u DS4? Šta treba da se učini da bi imali koristi od njega? Objašnjavamo sve!

 

CARPLAY MODUL NA DS4

Da biste imali CarPlay u svom DS4, nije potrebno menjati navigaciju. Srećom, postoji uređaj koji se lako može instalirati kako bi se iskoristila ova tehnologija: CarPlay modul. Gde ga možemo pronaći? Povoljne-navigacije vam nude dva modula, u zavisnosti od modela vašeg DS4.

Imamo CarPlay modul kompatibilan sa DS automobilima od 2014. do 2016. godine, a drugi za vozila od 2017. godine.

Koji god modul odabrali, trebali biste znati da je uređaj vrlo jednostavan za instalaciju. Nema kablova za rezanje. To je "Plug & Play" i savršeno se uklapa u DS. Da biste ga instalirali, samo morate spojiti konektore sa konektorima automobila i gotovo je.

Da biste naručili modul, samo nam pošaljite broj šasije da biste potvrdili dobru kompatibilnost.

Vidimo se uskoro na Povoljne-navigacije.com.