Kako da znam verziju svog automobila?

Kako da znam verziju svog automobila?

Kako da znam verziju svog automobila?

Kada želite da prodate svoj automobil, neophodno je znati njegovu verziju da biste ga stavili u oglas. To je vrlo važna informacija za potencijalnog kupca. Za to postoji nekoliko rešenja za poznavanje verzije vašeg automobila, bez obzira na njegovu marku. Mi objašnjavamo!

 

PRONAĐITE VERZIJU AUTOMOBILA NA REGISTRACIJSKOJ KARTICI

Na kartici za registraciju automobila nalazi se polje u kojem možete pronaći njegovu vrstu, varijantu i verziju. Moguće je da polja nisu popunjena. Ako je to slučaj, moguće je zabeležiti identifikacioni broj vozila ili VIN broj i predstaviti ga prodavcu. Na ovaj način vam trgovac može reći tačnu verziju automobila.

Podsećanja radi, poznavanje verzije automobila je veoma važno za procenu njegove poštene cene, posebno kada želite da ga prodate ili jednostavno da znate šta vozite.

 

IDENTIFIKUJTE VERZIJU VOZILA

Kada znate model automobila i njegovo godište, njegove opcije mogu biti od pomoći pri pronalaženju njegove verzije.

Da biste to uradili, jednostavno potražite promotivne brošure proizvođača automobila. Na ovaj način ćete imati jasnu predstavu o različitim verzijama i opcijama svake verzije. Takođe možete kontaktirati prodavca koji će biti u mogućnosti da vas vodi, to je besplatna usluga.

Spoljni izgled vozila može jasno da ukaže na njegovu verziju. Isto važi i za unutrašnju opremu. Naravno, morate dobro poznavati automobilski svet da biste prepoznali verzije na oko.

Podsećanja radi, za svaku porudžbinu  Carplay modula tražimo broj šasije vozila, upravo kako bismo mogli proučiti tip i verziju vozila, kako bi naš tim mogao da utvrdi da li je naručena oprema zaista ta.