Kako da znam da li moj Fiat 500 ima Carplay?

Kako da znam da li moj Fiat 500 ima Carplay?

Kako da znam da li moj Fiat 500 ima Carplay?

 

Kod Fiata 500 nema ništa bolje od upotrebe tehnologije Apple CarPlay. Ovo omogućava vozaču da uživa u mnoštvu funkcija, istovremeno poboljšavajući njihovu udobnost na bordu i bezbednu vožnju. Ali kako znati da li Fiat 500 ima CarPlay ili ne?

 

PROVERITE DA LI VAŠ FIAT 500 IMA CARPLAY

Da biste saznali da li vaš Fiat 500 ima CarPlay, morate izvršiti neke provere. Pre svega, potrebno je da uključite navigaciju i pretražite na kartici „administracija“ da biste videli da li postoji opcija posvećena Apple-ovoj tehnologiji ili ne. Ako ne, pokušajte da iPhone povežete originalnim USB kablom ili putem bežične tehnologije (Wi-Fi ili Bluetooth). Ako se CarPlay pojavi na ekranu vozila, znajte da imate CarPlay na bordu i obrnuto.

Ako ste automobil kupili od prodavca, pokušajte da ga kontaktirate da biste postavili pitanje. Moći će vam dati najtačnije informacije. Ako je reč o polovnom Fiat 500, pokušajte da pozovete kupca da biste saznali da li automobil ima CarPlay ili ne.

Ako je vaš Fiat 500 kompatibilan sa Appleovim sistemom u automobilu, trebali biste znati da nemate šta da platite da biste uživali u njemu. Samo aktivirajte CarPlay na bordu i spremni ste. Da biste to uradili, evo koraka koje treba slediti:

- Aktivirajte Siri na iPhone-u;

- Priključite iPhone u originalni USB port vašeg Fiata;

- Držite pritisnuto dugme za glasovnu komandu na upravljaču;

- Izaberite „Dostupni automobili“ na iPhone-u

- Pratite konfiguraciju;

 

ODABERITE KOMPATIBILNU NAVIGACIJU SA CARPLAY

Ako navigacija vašeg Fiata 500 nije kompatibilan sa Apple CarPlay tehnologijom, nema ništa bolje nego odabrati navigaciju koja je kompatibilna sa sistemom automobila u kompaniji Cupertino. Nažalost, trenutno ne postoji kompatibilni modul za jednostavno dodavanje Carplay-a, ali Povoljne-navigacije  imaju ono što vam treba. Da biste saznali više, pogledajte Povoljne-navigacije.com!

Instaliranje Carplay kompatibilne navigacije vrši se u PLUG and PLAy, nema potrebe za presecanjem kablova, povezuje se vrlo lako. Jednom podešen, uključite iPhone u USB port i Carplay će se automatski pokrenuti, imaćete pristup Google mapama, Waze, Mapama, Spotify-u, Deezeru i mnogim drugim aplikacijama.