Kako da izvadim svoju Audi ili Volkswagen navigaciju?

Kako da izvadim svoju Audi ili Volkswagen navigaciju?

Kako da izvadim svoju Audi ili Volkswagen navigaciju?

Uklanjanje Audi ili Volkswagen navigacije nije lak zadatak! Da bismo izbegli neprijatna iznenađenja, zajedno otkrijemo korake za uklanjanje originalne navigacije iz automobila. Idemo !

 

KORISTITE ORIGINALNE KLJUČEVE ZA VAĐENJE

Da biste uklonili navigaciju sa svog Audija ili Volkswagena, toplo se preporučuje korišćenje posebnih ključeva kako biste izbegli oštećenje uređaja. To su dva metalna ključa koja vam omogućavaju da brzo i lako uklonite navigaciju. Na tržištu, modela je sve više

Biti pažljiv! Izbor izvlačenja ključeva za Audi i Volkswagen set nije laka stvar. Povoljne-navigacije nude kvalitetan model, napravljen od metala. Omogućava vam da lako izvučete navigaciju u tren oka, bez oštećenja.

Naši ključevi su pažljivo proizvedeni kako bi omogućili bilo kome da uklone navigaciju za nekoliko sekundi. I šlag na torti, njihova cena prkosi svakoj konkurenciji.

Neki ljudi mogu sami napraviti ključeve od male metalne ploče. Potrebni su ključevi i ispravne dimenzije ključeva. Međutim, ne postoji ništa što može zameniti originalne ključeve.

 

ODABERITE KLJUČEVE ZA AUDI I VOLKSWAGEN NAVIGACIJU

U online i fizičkim prodavnicama ključevi za izvlačenje postaju sve brojniji. Da biste uklonili navigaciju, neophodno je odabrati modele kompatibilne sa navigacijom Audi i Volkswagen.

Na primer, sa Renault ključem za izvlačenje nemoguće je ukloniti Audi ili Volkswagen navigaciju. Takođe, neki ključevi pronađeni na Amazonu ili eBay-u možda neće biti korisni za uklanjanje jedinice. Pre nego što ih naručite, obavezno se raspitajte i odaberite modele koje preporučuju prethodni kupci.

 

KAKO KORISTITI KLJUČEVE ZA VAĐENJE?

Da biste izvadili Audi i Volkswagen navigaciju pomoću ključeva za izvlačenje, evo sledećih koraka:

- Gurnite ključeve u male rupe na navigaciji (desno i levo);

- Povucite dva ključa i navigacija će se automatski isključiti;

Ukratko, ključevi za izvlačenje su jednostavni za upotrebu. Nema ništa komplikovano!

Budite pažljivi! Snažno se ne preporučuje upotreba šrafcigera. Ovaj alat može oštetiti vašu navigaciju i zato je poželjno da se odlučite za naše ključeve za izvlačenje. Oni su posebno dizajnirani za originalne navigacije ugrađene u automobile Audi i Volkswagen.

Ponekad je potrebno ukloniti plastični okvir i ventilacionu rešetku pre nego što uklonite dva šrafa ključevima za izvlačenje.

Ako ne znate šta da radite, postoje desetine videa sa uputstvima na internetu, posebno na YouTube-u. YouTubeeri će vam korak po korak objasniti kako bez ikakvih problema koristite ključeve za rastavljanje navigacije. Ne ustručavajte se da malo istražite YouTube!