Kako da instaliram Waze na svoju navigaciju?

Kako da instaliram Waze na svoju navigaciju?

KAKO DA INSTALIRAM WAZE NA SVOJU NAVIGACIJU?

Navigacija je jedna od najtraženijih vrhunskih dodataka za automobile na današnjem tržištu. Olakšava vožnju kroz mnoge funkcije i može se koristiti za instaliranje novih aplikacija. Kako instalirati Waze na navigaciju? Dobijate važne detalje u sledećim redovima.

 

Navigacija : šta je ona tačno?

Kao što ste mogli pretpostaviti iz njenog naziva, to je navigacija opremljena GPS sistemom. Omogućava vam da slušate najbolje hitove na putu i ​​vodi vas tokom različitih putovanja. Za razliku od klasične navigacije, GPS navigacija je kompatibilan sa Android i Apple operativnim sistemima. Tada je moguće instalirati određene aplikacije u vozilo putem Android Auto -a ili CarPlay -a. Ovaj oblik navigacije je inovacija koja rešava problem povezivanja Android Auto ili CarPlay sa starijim automobilima bez kontrolne table.

 

Aplikacija Waze: zašto je instalirati u automobil?

Aplikacija Waze je GPS aplikacija kompatibilna sa Android i Apple IOS -om koju možete instalirati u vozilo. To je aplikacija koja vam tokom vožnje nudi informacije svojstvene gustini saobraćaja u realnom vremenu. Pomoću ove aplikacije povezani ste sa velikom zajednicom vozača sa kojima komunicirate. Ovo vam omogućava da budete stalno informisani o saobraćajnim nesrećama, carinskim i policijskim kontrolama, ograničenim trakama i vremenskim uslovima u određenim oblastima. Na ovaj način možete voziti sa više samopouzdanja i bezbrižnosti.

Waze je aplikacija koja je vrlo jednostavna za upotrebu i ne zahteva instalaciju putem upravljačkih programa. Sve što vam je potrebno je Android ili Apple operativni sistem za pristup aplikaciji u Play Store -u ili App Store -u. Da biste uživali u funkcijama aplikacije, ostavite je otvorenu na uređaju ili na GPS navigaciji u automobilu. Osim toga, Waze čuva u memoriji rute puteva, izračunava vašu prosečnu brzinu i ispravlja vaš put uzimajući u obzir različite krivine.

 

Kako da instaliram Waze na svoju navigaciju?

Waze je aplikacija koja radi sa internetskom vezom. Tako da ne možete pristupiti različitim ažuriranjima dok ste van mreže. Da biste ga koristili na GPS navigaciji u automobilu, proverite da li ste povezani. Ali prvo ćete ga morati instalirati prema sledećoj proceduri:

- Preuzmite aplikaciju u prodavnici Play ili App Store sa svog pametnog telefona ili na Android Auto ili CarPlay,

- Pratite različita uputstva za konfiguraciju da aplikacija bude dostupna na vašem pametnom telefonu,

- Uverite se da ste preuzeli verziju 4.27 aplikacije ili noviju,

- Proverite da li je vaša GPS navigacija kompatibilna sa aplikacijom (U principu, sve navigacije kompatibilne su sa CarPlay i Android Auto i kompatibilne su sa Waze -om)

- Povežite pametni telefon sa navigacijom u automobilu putem USB kabla ili Bluetooth -a,

- Unesite aplikaciju na svom pametnom telefonu

Odmah ćete videti aplikaciju prikazanu na navigaciji u automobilu. Možete pristupiti svim njenim funkcijama, a da pri tom zadržite uključene mobilne podatke.