Kako da instaliram GPS u svoj Wrangler?

Kako da instaliram GPS u svoj Wrangler?

KAKO DA INSTALIRAM GPS U SVOJ WRANGLER?

Danas je neophodno imati GPS na bordu Jeep Wranglera. Ova karakteristika postaje sve važnija, posebno za ljude koji puno voze, bilo u gradu ili između gradova. Pa kako instalirati GPS u Wrangler? Bacimo pogled!

 

Postavite GPS uređaj sa ekranom

Ako navigacija ugrađena u vaš Jeep Wrangler nije opremljena GPS navigacijskom mapom, postoji način da se ova funkcija ubaci na bord. Kako da to uradim? Instalirajte GPS jedinicu sa ekranom. Rezultat su dva ekrana osetljiva na dodir; jedan za navigaciju i jedan za GPS.

Ako ne želite da instalirate GPS uređaj u svoje vozilo, moguće je jednostavno koristiti GPS aplikaciju instaliranu na vašem pametnom telefonu i pratiti navigaciju na telefonu. Međutim, trebali biste znati da je zabranjeno koristiti telefon tokom vožnje.

Da biste iskoristili prednost GPS navigacije u vašem Jeep Wrangleru, najbolje je promeniti originalnu navigaciju i nabaviti model sa ažuriranom mapom puta. Da li vas zanima ideja? Povoljne-navigacije nude navigaciju koja vas neće razočarati.

 

Instalirajte GPS navigaciju u svoj Jeep Wrangler

Da biste imali GPS u svom automobilu, najbolje je da instalirate navigaciju sa ovom funkcijom. Izbor prave navigacije nije lak zadatak. Da biste bili sigurni da ste odabrali najbolji uređaj, odaberite našu Android 10 navigaciju. Zašto biste je izabrali?

Naša navigacija je opremljena evropskom GPS navigacionom mapom koja može da radi i bez internet veze. Pored toga, uređaj radi na Android 10, što omogućava vozačima da pristupe Play prodavnici i preuzmu svoje omiljene GPS aplikacije, poput Waze, Google Maps, Sygic itd.

Zahvaljujući funkciji Dual Zone, GPS glasovna najava ne remeti nijednu tekuću aktivnost. Tokom uputstva za navigaciju zvuk navigacije se utišava da bi GPS dobio prioritet.

Za ljude koji često koriste GPS funkciju u svom Jeep Wrangleru, naša navigacija je savršen izbor. Da biste saznali više o tome, pogledajte našu internet prodavnicu!