Kako da instaliram GPS u svoj Clio 4?

Kako da instaliram GPS u svoj Clio 4?

KAKO DA INSTALIRAM GPS U SVOJ CLIO 4?

Danas je imati GPS na bordu Clio 4 (ili bilo koji drugi model automobila) postalo neophodno. Šta uraditi ako vozilo nema takvu karakteristiku? Kako instalirati GPS u Clio 4? Preispitujemo situaciju!

 

Izaberite GPS uređaj sa ekranom

Ako ne želite da menjate navigaciju instaliranu u vašem Clio 4, možete da dodate GPS jedinicu sa ekranom. Postavlja se napred, tačnije na instrument tablu.

Da biste instalirali ovaj uređaj, važno je da pomoću izolacione trake grupišete kablove koji neće biti povezani sa GPS-om. Takođe je ključno testirati žicu koja dolazi iz impulsa brzine kako biste bili sigurni da šalje signal kada se automobil kreće. Isto važi i za žicu ručne kočnice.

Da biste izbegli dodavanje drugog ekrana na svoj Clio 4, bolje je da promenite originalnu navigaciju i instalirate model sa GPS funkcijom.

 

Instalirajte GPS navigaciju u Clio 4

Da biste instalirali GPS u Clio 4, nema ništa bolje nego promeniti navigaciju koja je već instalirana u automobilu i odlučiti se za uređaj sa GPS-om ili gde možete instalirati GPS aplikacije, poput Waze, Google Maps itd.

Koju navigaciju odabrati? Da biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor, odaberite našu  Android 10.0 navigaciju. Pored nenadmašne cene, ovaj model je opremljen 7-inčnim HD ekranom osetljivim na dodir i kompatibilan je sa komandama na upravljaču.

Naša navigacija je opremljena evropskom GPS navigacionom mapom koja može da radi bez internet veze. U Play Store-u vozač može u automobil da instalira i druge GPS aplikacije, kao što su Waze, Sygic, Google Maps itd.

Imajte na umu da naša navigacija ima RCA video ulaz, koji vam omogućava da dodate kameru za vožnju  unazad. Štaviše, njena instalacija se vrši za nekoliko minuta, u Plug & Play.