Kako da instaliram Carplay u svoj Porsche Cayenne?

Kako da instaliram Carplay u svoj Porsche Cayenne?

Kako da instaliram Carplay u svoj Porsche Cayenne?

Bez sumnje, Apple CarPlay je najprodavaniji sistem za automobile u svim krajevima sveta. U Porsche Cayenne-u nema ništa bolje nego imati ovu tehnologiju na bordu. Kako do njega?

 

ZAŠTO CARPLAY U PORSCHE?

Imati CarPlay u vašem Porsche Cayenne znači da ćete zagarantovati sve što vam je potrebno za bezbednu vožnju, dok slušate omiljenu muziku, krećete se GPS-om, upućujete i primate pozive i još mnogo toga.

Apple sistem u automobilu takođe je kompatibilan sa originalnim Porscheovim komandama na upravljaču. Pored toga, vozač takođe može da koristi Siri glasovnog asistenta za bezbednu vožnju.

CarPlay takođe omogućava vozaču da ima na desetine aplikacija, uključujući Waze, Maps, Google Maps, Spotify, Apple Music itd.

 

INSTALACIJA CARPLAY-a U PORSCHE

Da biste instalirali Apple CarPlay u Porsche Cayenne, najbolje je posao prepustiti stručnjaku. Zašto? Instalacija ovog uređaja zahteva posebnu stručnost.

Za početak će profesionalac deinstalirati navigaciju koja je već instalirana u Porsche-u. Tada će instalirati novu navigaciju u skladu sa pravilima.

Profesionalac će se takođe pobrinuti za aktiviranje CarPlay-a. Tako vozač može da koristi sistem u automobilu na svojoj kontrolnoj tabli. Da biste to uradili, iPhone jednostavno treba povezati USB kablom. Takođe je moguće povezati ga putem Bluetooth ili Wi-Fi opcije.

 

IZBOR CARPLAY-a ZA PORSCHE CAYENNE

Izbor CarPlay navigacije nije lak zadatak, posebno kada ga želite staviti u Porsche Cayenne. Da biste bili sigurni da ste pronašli pravi model, odaberite naš Apple CarPlay za Porsche PCM 3.1!

Pored atraktivne cene, naš uređaj je vrlo jednostavan za instalaciju. To je "Plug & Play" i može se instalirati za nekoliko minuta. Tako vozač može da koristi aplikacije po svom izboru sa svoje kontrolne table. Pored toga, modul omogućava ugradnju kamere za vožnju unazad.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, najbolje je poveriti instalaciju ovog uređaja profesionalcu.